Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Baixen les temperatures amb vent en alguns punts i sol arreu dimarts

ÚLTIMA HORA

Mor un menor atropellat en una zona urbana a Osona

Arturo Valls amb 'Ahora Caigo' supera Paz Padilla la tarda de dilluns

Antena 3 s'emporta una alegria amb el programa del valencià que els converteix en líders amb un 16,4% d'audiència
Imatge d'arxiu de Paz Padilla | telecinco

 

És evident que totes les hores són una constant batalla per espectadors entre les dues cadenes nacionals privades, Antena 3 i Telecinco. Una altra mostra d'aquest camp de guerra va ser la tarda de dilluns, on Arturo Valls i el seu 'Ahora Caigo' es van imposar davant Paz Padilla i 'Sálvame. 

Un cop més, els morbosos detalls que envolten la mort de l'humorista, Chiquito de la Calzada, va ser peça gairebé central a 'Sálvame' que condueix Paz Padilla. La conductora del programa va reconèixer que hi havia distanciament entre el germà del comediant i ell, però desconeixia els motius. No obstant això, aquesta bomba al plató de Telecinco no va ajudar a mantenir el lideratge de la cadena de Fuencarral a la tarda de dilluns.

 

Arturo Valls i el seu 'Ahora Caigo' van superar gairebé per un 2% d'audiència al programa de la cadena de Telecinco. Amb un sòlid 16,4% d'audiència, l'espai televisiu del valencià està passant per un dels seus millors moments i li va donar un correctiu d'humilitat a la presentadora.

Arturo Valls al seu programa | Atresplayer
 

Qui és el líder a la tarda?

Segons informa 'ESdiario', tot i que dia rere dia 'Sálvame' és el líder a la tarda, encara que Antena 3 ofereixi altres opcions, el desencís que es va dur Paz Padilla va ser monumental, ja que ni tan sols la bomba informativa la va ajudar a aixafar Arturo Valls. Les dues cadenes superen el 10% durant les tardes, però mantenen un renyit combat per liderar a aquesta franja horària.

 

Imatge d'Arturo Valls al plató de 'Ahora Caigo' | Cedida