Arturo Valls balla un 'twerking' a petició d'una concursant d''Ahora Caigo!'

El presentador va satisfer la demanda de la concursant, que li va demanar que felicités l'aniversari de la seva àvia d'aquesta manera

Arturo Valls no va dubtar ni un segon en ballar 'twerking' per felicitar a una fan del programa
Arturo Valls no va dubtar ni un segon en ballar 'twerking' per felicitar a una fan del programa | Teleprograma

El passat dimecres a Antena 3, es va viure un moment d’allò més particular, que va protagonitzar el carismàtic presentador Arturo Valls en el seu mític programa ‘Ahora Caigo!’. Coneguda és per tots la capacitat d’Arturo Valls d’alegrar les tardes dels espectadors d’Atresmedia amb els seus acudits i les seves improvisacions. El presentador sempre ha fet gala de la seva naturalitat, i no es va poder estar de complir el desig d'aniversari de l'àvia d'una de les concursants.

 

La concursant en qüestió es deia Noemí, i mentre s’estava presentant li va demanar una cosa d’allò més curiosa al presentador. Si guanyava i s’emportava els diners, els volia utilitzar per passar un moment especial amb els seus avis; però si no tenia la sort d’emportar-se res, aprofitant que aquell dia era l’aniversari de la seva àvia Concha, Noemí li va demanar a Arturo que li dediqués un ball 'twerking' per felicitar-la.

 

«Si m’emporto els diners, vull invitar als meus avis a alguna cosa que avui és l’aniversari de la meva àvia i estic aquí per ella. A veure si li fas un 'twerking' per felicitar-la». Després de protagonitzar una de les escenes més simpàtiques del programa fins al dia d’avui, la concursant va elogiar al presentador dient-li que ho feia molt bé, a la qual cosa ell va contestar una mica avergonyit: «Estem fatal».

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari