Muntatge Arturo Valls i la seva dona

Arturo Valls confirma el revés i posa en alerta la seva dona

Arturo Valls canvia els seus plans perquè s'ha assabentat d'un fet del seu futur

Arturo Valls ha rebut males notícies respecte a un dels treballs que més satisfacció li ha produït en els últims temps. Es tracta d'una novetat sobre el programa que ha impactat més a l'audiència d'Antena 3 últimament.

Valls ja no pot amagar més aquest cop a la seva dona Patricia. Parlem sobre Mask Singer, el programa d'Atresmedia que ha suposat una sorpresa positiva per als seguidors del presentador valencià.

Imatge d'Arturo Valls amb la seva dona, Patricia.
Arturo Valls, content tant en l'àmbit professional com en el personal | Europa Press

El programa d'Antena 3Mask Singer és un dels xous més impactants de la graella televisiva del nostre país per la seva peculiar mecànica. 

Després de dues edicions a les nostres pantalles i una llarga experiència en altres països del món, els seguidors del concurs de màscares desitgen que Mask Singer torni més aviat que tard.

Arturo Valls veu com Mask Singer es retarda

I és que el públic vol tornar a veure aquestes actuacions dels personatges coneguts que s'amaguen darrere de les famoses màscares. Però Arturo Valls s'ha quedat amb les ganes que això passi.

El cas és que semblava que l'espai presentat per Valls tornaria a la graella abans del final de la temporada. Després de les audiències aconseguides per la cadena d'Atresmedia, aquest retorn s'hauria ajornat fins a l'inici de la temporada vinent, al setembre.

Arturo Valls a Mask Singer
Arturo Valls ha triomfat al seu programa televisiu | Antena 3

Segons ha publicat El Confidencial, el concurs no tindrà lloc fins a l'esmentada data. No tornarà, de moment, a causa de les bones xifres dels programes de la cadena durant el primer quadrimestre del 2022.

A més, Antena 3, que té al cap noves estrenes com és el cas de La Voz Kids, ha decidit retardar la tornada de Mask Singer. I és que ha pres aquesta decisió per deixar passar uns mesos i donar-li un bon impuls a l'inici de temporada, durant l'últim trimestre de l'any.

La principal raó d'aquesta parada de l'espai d'Atresmedia és que programes com Pasapalabra, presentat per Roberto Leal, o els Informativos, amb Sandra Golpe i Vicente Vallés, li estan donant unes dades excel·lents.

Des del grup de comunicació prefereixen esperar i tornar amb alguna novetat. Per exemple, la notícia ja coneguda d'un jurat totalment renovat. A la pròxima edició, els investigadors seran Los Javis, Ana Obregón i Mónica Naranjo.

Arturo Valls i la revolució de Mask Singer a Antena 3

Arturo Valls és un dels presentadors més simpàtics i estimats de la televisió actual. Part de l'èxit de l'espai de famosos que canten disfressats és Arturo, que combina humor, simpatia i gràcia natural a l'hora de conduir l'espai.

Mask Singer: adivina quién canta és un dels concursos més populars d'Antena 3. El jurat té la missió d'endevinar qui és el cantant amagat amb l'ajuda del públic. Així, el famós que més temps aconsegueixi amagar la seva identitat s'endurà el concurs.

Aquest programa internacional va ser adquirit per Atresmedia el 2019 i, un any més tard, va arribar a les pantalles de televisió a Espanya amb Arturo Valls.

Mentrestant, Els Javis, José Mota, Malú o Paz Vega van ser els investigadors. Ja el 2021 es va estrenar una segona edició i, al final de la mateixa es va revelar que el programa seria renovat per una altra temporada més.

Imatge d'Arturo Valls a l'última edició de Mask Singer.
Arturo Valls tornarà a ser el protagonista de l'audiència a la tardor | Twitter: @masksingera3

La primera edició la va guanyar l'actriu Paz Vega disfressada de Catrana. Durant aquesta edició, es va poder veure cantant sota una disfressa al polític Toni Cantó, el pilot Jorge Lorenzo i la influencer Georgina Rodríguez.

A la segona edició, el ballarí Joaquín Cortés va triomfar amb el seu personatge i va superar a altres famosos com el cantant Willy Bárcenas. També va superar la influencer María Pombo i la política Esperanza Aguirre.

La primera temporada va collir una audiència mitjana de 2 827 000 espectadors, amb una quota de pantalla del 23,6%. La segona va tenir una mitjana de 1.749.000 seguidors per a un 16,4% de share. Arturo Valls és pletòric amb aquest programa que va començar per a ell com una aventura i l'ha consolidat com el presentador del moment.