Arturo Valls durant el 66è Festival de Sant Sebastià

Arturo Valls s'emprenya com mai amb un concursant d''Ahora Caigo'

Carlitos s'ha unit a la llista de fallades inexplicables del programa

El programa d'Antena 3, 'Ahora Caigo' va viure dimecres passat un moment històric per al programa: l'enuig que mai abans havien vist d'Arturo Valls al concurs.

Mozart la 'lia' a 'Ahora Caigo' 

En l'especial del programa dedicat a «genis de la història», un dels participants, Carlitos, que portava posat el vestit de Mozart, va aconseguir entrar directament en el rànquing de les fallades inexplicables del concurs d'Antena 3.

«En quin segle es va convertir Marie Curie en la primera professora de la Sorbona?», va ser la pregunta que li va fer el presentador d''Ahora Caigo'. Davant d'això, Carlitos va començar a enumerar tots els segles fins a arribar al segle XIX, a partir d'aquest segle no va tornar a dir cap més. «No ho sé, no ho sé!», deia.

Va ser llavors quan Arturo Valls va mostrar el seu enuig. «Mira, no m'ha passat mai, però m'he enfadat», va dir sorprès. No es podia creure que el concursant no hauria estat capaç de seguir enumerant els pròxims segles després del XIX, sobretot perquè la resposta correcta era el següent a l'últim que hi havia nomenat Carlitos: el XX. «Però home, segueix. Per què pares al segle XIX?».

Marie Curie, que va aconseguir ser guardonada amb dos premis Nobel, va ingressar com a professora de física a la Sorbona l'any 1906 com a substituta del seu marit, Pierre, quan aquest va morir. A més de ser la primera dona a obtenir un lloc de docent a una universitat, també va ser la primera dona que va treballar en un laboratori de la institució.

Arturo Valls, presentador del nou programa 'Mask Singer'

Antena 3 està a punt d'estrenar el seu nou format, 'Mask Singer', un programa on diverses cares conegudes han d'actuar disfressat i amb màscares perquè els jutges i investigadors -Javier Ambrossi, Javier Calvo, José Mota i Malú- intentin esbrinar qui són.

El presentador del programa serà Arturo Valls. «'Mask Singer' és una festa», va assegurar el presentador a 'Zapeando'. També va assegurar que el nou programa d'Antena 3 aconseguirà enganxar a l'audiència, ja que això d'haver d'esbrinar qui és la persona que està sota de la màscara és prou interessant.