Arturo Valls durant el 66è Festival de Sant Sebastià

La mentida d'Arturo Valls a 'Ahora Caigo': els espectadors, en xoc

El presentador ha arribat al plató d'Antena 3 amb un cabestrell al braç dret

Arturo Valls ha sorprès aquest dimarts, 13 d'abril, als seguidors d''¡Ahora Caigo!' quan ha aparegut amb el braç dret en un cabestrell. Tan així, que des del públic no han trigat a preguntar-li el motiu pel qual ha arribat al plató d'Antena 3 amb aquest embenatge.

«M'agradaria dir-vos que va ser jugant al tenis, que vaig caure de la bici o una cosa així més èpica», ha començat relatant Arturo Valls, amb la seva característica actitud còmica. «Però ni tenis, ni escalada, ni res».

El motiu de la lesió d'Arturo Valls

«M'he lesionat a casa, practicant com demanar la moneda més gran del concurs», ha explicat el presentador. «Estava perfeccionant el moviment d'ondulació i m'he fotut el colze».

A més, Arturo Valls ha confessat que el metge li ha advertit que si no para i es cuida, no podrà tornar a «fer aquest moviment mai més».

«Tampoc puc fer el io-io, ni puc fer el bumerang. I el pitjor de tot, si aquesta lesió no es cura, és que no puc tirar fletxes», ha dit amb sorna el presentador d''¡Ahora Caigo!'. «I vosaltres sabeu el que és això per a mi, no?».

«Espero que entengueu el meu dolor, però imagineu-vos que això us arrabassa la possibilitat de fer el que més us agrada, perquè així em sento jo», ha finalitzat el relat Arturo Valls, per a després donar pas a Mireia i al concursant central.

La veritat després del cabestrell

'¡Ahora Caigo!' ha tingut, per tant, una arrencada inusual del programa. No obstant això, uns minuts després ha recuperat el seu estil còmic.
Arturo Valls ha sorprès novament els seguidors de l'espai d'Antena 3 quan ha aparegut el concursant central i s'ha tret el cabestrell que portava al braç dret per a saludar-lo amb el colze.

«Era broma!», ha exclamat el presentador del concurs, mentre el públic cridava «tongo» en veure'l treure's l'embenatge. «El que us agrada una lesió i el drama», ha assenyalat.

L'esbroncada de la directora del programa a Arturo Valls

En aquesta ocasió li ha sortit bé la jugada, però fa unes setmanes l'original arrencada del programa li va generar una esbroncada per part de la directora del programa d'Antena 3.

Arturo Valls va començar el primer lliurament d''¡Ahora Caigo!' d'abril caminant cap endarrere i parlant a l'inrevés, com si l'estiguessin rebobinant.
Una gran innovació per a començar el programa que no li va fer gens de gràcia a Gloria Hernández, que no va dubtar a esbroncar al presentador per tot el que acabava de fer.

«Què? Ha quedat maco, no?», li va preguntar Arturo Valls a la directora en baixar les escales, però el que no s'esperava era que la resposta fos negativa.

«No, no ha 'molat'. No mola», li va respondre ella en diverses ocasions. El presentador de l'espai d'Antena 3 va intentar, llavors, justificar-se, i va assegurar que havia començat el programa d'aquella forma perquè volia innovar i no repetir el mateix de cada tarda. No obstant això, el seu argument no va convèncer a Gloria Hernández.

«Per què no innoves presentant com un presentador normal?», li va retreure la directora. «Per què no innoves fent cas a direcció per una vegada?».

Arturo Valls no va poder fer res més a ajupir el cap i assentir a les paraules de Gloria Hernández. El presentador del programa va tornar a pujar les escales després del regany i es va plantar enmig del plató visiblement seriós.

«Hola, bona tarda i benvinguts a '¡Ahora Caigo!'», va dir sense cap mena de gràcia, i posteriorment va confessar que estava sent «'soso'» perquè la directora de l'espai d'Antena 3 li acabava d'esbroncar per haver començat el programa parlant i caminant a l'inrevés.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.