YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Arturo Valls fa fora una participant d''Ahora Caigo' per la seva confessió inèdita

El valencià ha convidat a una de les concursants a abandonar el plató del programa

Arturo Valls durant el 66è Festival de Sant Sebastià
Arturo Valls ha convidat a una de les concursants a abandonar el plató de televisió | GTRES

'Ahora Caigo', programa d'Antena 3 presentat per Arturo Valls, destaca pels seus moments d'humor. És per això que és un dels programes més vistos d'Antena 3. Tanmateix, podríem pensar que molts concursants surten d'una sèrie de ciència-ficció. De fet, la setmana passada, una concursant va protagonitzar un dels moments més compromesos de la història de la televisió.Arturo Valls va decidir convidar a una de les concursants a abandonar el plató després d'escoltar la seva desagradable afició. Tant el públic allí present, com els teleespectadors, es van quedar sorpresos amb la confessió de la participant.

L'estranya afició de Julia

Seguint les normes del concurs, aquesta concursant es va presentar: «Vinc de Ronda, Màlaga, soc enòloga, encara que ara faig enoturisme, guio visites i tasts pels diferents cellers que hi ha a la meva zona», començava dient. No obstant això, la concursant ens va sorprendre quan va haver de parlar sobre les seves aficions.

«Els meus 'hobbies' són els típics: llegir, escoltar música...», va assegurar, però va fer esment d'una altra afició molt desagradable: veure vídeos de grans. «Com?», preguntava visiblement estranyat el presentador valencià. «M'agrada veure'ls quan no tinc res a fer i estic estirada al sofà. Això sí, m'agraden els negres, els de pus no», explicava la concursant malaguenya davant l'atenta mirada de tot el públic.

És per això que Arturo Valls va convidar a la concursant a abandonar el plató amb molt d'humor: «Ai, per favor, quin fàstic! Posa't bé que s'obre la trapa». «Per què no et fas esteticista?» va preguntar-li Arturo, però la jove va respondre clarament: «M'agrada veure-ho, no tocar-los». 

Malgrat les seves estranyes aficions, Julia va saber jugar molt bé les cartes del concurs i no va perdre la concentració en cap moment. Finalment, la malaguenya va aconseguir guanyar 5.501 euros després de derrotar al seu adversari, Marta. Malgrat estar pocs minuts en pantalla, la jove malaguenya ha aconseguit colar-se en un dels millors moments del programa.

'Ahora Caigo', un dels millors concursos d'Antena 3

'Ahora Caigo' va néixer l'any 2011, i des de llavors no ha deixat de ser un èxit. L'humor d'Arturo Valls fa que sigui un dels concursos més vistos de la televisió. Ara bé, els concursants també tenen un rol molt important, ja que són els protagonistes del concurs.

A més de les estranyes anècdotes, com la de Julia, també són memorables les poc afortunades caigudes de la trapa. Sens dubte, Julia ha protagonitzat un dels moments més divertits del programa, ja que ha aconseguit sorprendre a Arturo Valls, que no entén quin tipus de satisfacció donen els grans.


Comentaris

envia el comentari