Muntatge Arturo Valls i la seva dona

Arturo Valls revela inesperadament el secret que només coneixia la seva dona Patricia

El presentador valencià ha creuat l'oceà Atlàntic per a fer una cosa inèdita

Arturo Valls és un dels presentadors més versàtils que tenim actualment al panorama nacional.

 

Aquest sempre s'ha caracteritzat per presentar tota mena de formats, i no només això, ja que també se'l coneix pels seus monòlegs a la petita pantalla.

A més, el teatre i el cinema són altres àmbits on Arturo Valls es desenvolupa com a peix a l'aigua. Tot i que li agrada tocar tots els pals, un dels programes que més l'apassiona presentar és, sens dubte, Mask Singer.

Imatge d'Arturo Valls a l'última edició de Mask Singer.
'Mask singer' és un dels formats que més apassionen el presentador valencià. | Twitter: @masksingera3

 

Aquest nou format va arribar fa un temps a la graella d'Antena 3 i actualment està en procés de producció de la seva tercera edició.

Arturo Valls creua l'Atlàntic i deixa sense paraules els seus seguidors

El cas és que Arturo Valls ha decidit creuar l'oceà Atlàntic per a sorpresa de tothom. El valencià, sense pensar-s'ho dues vegades, s'ha vist immers en un nou repte professional que tan sols coneixia la seva dona, Patricia María Santiveri.

Primer pla d'Arturo Valls.
Arturo Valls ha creuat l'oceà Atlàntic per participar a 'Quién es la máscara'. | GTRES

 

I és que aquest secret que guardava el presentador d'Antena 3 no podia sortir a la llum en cap concepte. Si fos així, arruïnaria la sorpresa que els directors de Quién es la máscara, la versió de Mask Singer a Uruguai, tenien preparada per a tots els espectadors.

El presentador, que feia uns dies que no donava senyals de vida per les xarxes socials, ha protagonitzat un moment inesperat. I és que ha sortit en una televisió on pocs pensaven que podia aparèixer el marit de Patricia Santiveri.

Arturo Valls acudeix com a participant en el Mask Singer uruguaià

El cas és que el conegut presentador ha deixat a tots descol·locats en aparèixer com a participant convidat interpretant el tema Tacones rojos de Sebastián Yatra. Aquest es trobava sota la màscara de Màquina de dolços i va executar el seu tema amb un estrany accent llatí que va deixar despistats els investigadors.

Només n'hi va haver un que va apuntar que sota la màscara es trobaria un famós procedent del nostre país. Fins i tot va donar els noms d'Iker Casillas i Álvaro Morte com els possibles famosos que podien estar sota aquesta cridanera màscara.

Fotomuntatge d'Arturo Valls a 'Mask singer' d'Uruguai.
Arturo Valls a 'Quién es la máscara' a Uruguai. | Instagram: @lamascarauy
 

Finalment, en veure que ningú no encertava la veritable identitat que es trobava sota la màscara, aquest l'ha deixat al descobert. «¡Re-loco! Quina emoció!», ha exclamat.

«Vaig aprofitar per creuar l'Atlàntic per viure des de dins el que tantes vegades m'havien explicat les màscares que passaven pel programa», afirmava l'espanyol després de destapar-se la seva identitat.

Per la seva banda, el seu homòleg en aquell país, Maxi de la Cruz, deia això. «Encara no acabo de creure aquesta aventura». El showman valencià és molt conegut a Uruguai perquè els programes Ahora caigo i Me resbala s'emeten des de fa temps i tenen molt bones audiències.

El mateix presentador publicava hores més tard un post que revelava com havia viscut la seva participació en aquell format.

«A veure, no és això de Chanel, però em feia il·lusió que veiéssiu el meu pas pel Mask Singer d'Uruguai. Gràcies una altra vegada per l'afecte, us he llegit a tots i heu fet plorar la meva mare. Visca Uruguai!», exclamava.

▶️ El nou negoci que acaba de comprar Gerard Piqué per gairebé 15 milions d'euros

Bogeria a les xarxes després de destapar-se la identitat de la 'Màquina de dolços'

«Des del Vell Continent va arribar per sorprendre'ns a tots! El Maxi de la Cruz d'Espanya va visitar per primer cop el nostre país. Benvingut!», s'ha pogut llegir al compte d'Instagram del programa.

«No m'ho puc creure, no em vaig poder moure de la cadira a tot el programa, Arturo va cantar molt bé. Des del principi vaig saber que era ell», deien alguns dels missatges dels fans de l'espai en veure-hi el presentador.