Arturo Valls, sense paraules a 'Ahora Caigo': «No m'havia passat mai»

Una concursant se salta les normes i deixa sense paraules a la resta de concursants i al públic

Arturo Valls durant el 66è Festival de Sant Sebastià
Per primera vegada en 10 anys, Arturo Valls fora de polleguera en directe | GTRES

Des de fa gairebé 10 anys 'Ahora caigo!' està a les nostres pantalles i sempre ens ha omplert de moments únics de rialles, balls i caigudes. Va començar a Antena 3 l'any 2011 i des de llavors el programa sempre ha estat conduït per Arturo Valls, el presentador més còmic i extravertit de la televisió.

A cada programa, Arturo Valls ha tret els seus dots més descarats, ja que entretenir és la seva passió i així ho ha demostrat amb tots els concursants que han anat passant al llarg d'aquests anys. El presentador mai ha hagut de cridar l'atenció a ningú i, la veritat, el públic no coneixia la seva faceta més seriosa. Fins ara.

Valls ha hagut de posar-se molt seriós davant d'una concursant, que per nervis o distracció, s'ha saltat una de les normes bàsiques de 'Ahora caigo!'. Ni el presentador, ni els oponents, ni el públic donaven crèdit pel que havia fet aquesta concursant.

Marina, la primera que se salta les normes després de 2.000 programes

Les normes que han de seguir els concursants són molt clares, senzilles i amb prou feines han canviat en els gairebé deu anys d'emissió del programa d'Antena 3. Però després de superar la barrera de les 2.000 edicions, a una de les participants d'aquest dimecres es va oblidar una de les regles principals del concurs, donant avantatge al seu rival en la primera ronda del seu enfrontament.

«Segons el refrany, quin animal busca l'ombra al febrer?», va preguntar Arturo Valls. La resposta l'havia de donar Feredu, que era el concursant que estava en les trapes exteriors, no a la central, on participava Marina, la concursant principal.

Potser per la inexperiència i els nervis acumulats de la participant, i també que era la primera pregunta del dia, aquesta es va avançar i va donar la resposta: «Gos», sorprenent els seus companys de programa, al públic present al plató, als espectadors i, sobretot, a Arturo Valls. Es van quedar perplexos.

«Gairebé deu anys, però no ens recordem que sempre comença el de fora»

«Apa! Tu et dius Feredu?», va preguntar el presentador, i en adonar-se'n, Marina només va saber contestar: «Mare meva, la primera a la front». Valls, entre decebut i enfadat, va dir: «Gairebé deu anys, dos mil programes, però no ens recordem que sempre comença el de fora. Li has regalat aquesta pregunta».

Marina, que es trobava a la part central del plató hauria d'haver esperat que el seu rival, Feredu, contestés. Des del programa 1 de 'Ahora caigo!' se li atorga el primer torn a l'oponent, probablement per donar més joc i perquè el concursant que lluita pels 200.000€ tingui més possibilitats.

La malaguenya va demanar perdó a Arturo i a tot el públic, també al seu oponent i al programa. Els nervis de participar en un programa de gran magnitud li van jugar una mala passada. Aprofitant aquestes disculpes, el presentador va explicar el refrany, afegint altres de la seva pròpia collita.

Dues preguntes després, Marina va eliminar finalment al seu primer oponent Feredu, així que tot es va quedar en una anècdota que, el més segur, és que Valls recordi fins a no poder més. O, fins i tot, si el 2021 es fa un especial 10 anys segur que aquest gran moment no passa desapercebut.

L'estudiant que es va saltar la primera norma bàsica de 'Ahora caigo!', que a més va vèncer a aquest oponent, va aconseguir tirar al forat a diversos rivals més, però finalment no va aconseguir arribar a la fi del programa al centre. Un dels oponents va aconseguir vèncer a Marina, per la qual cosa no es va emportar cap premi.


Comentaris

envia el comentari