Arús comença a perfilar el seu salt a Antena3

El presentador ocuparà la franja dels divendres al vespre d''Antena 3'

Arús
Arús comença a perfilar el seu salt a Antena3 | Catalunya Diari

El presentador català Alfons Arús prepara des de fa setmanes el seu salt a Antena 3 amb un format que inicialment tindrà sis entregues, però que podrien augmentar si l'audiència els hi dona suport. Aquest nou programa, que està previst perquè s'estreni el divendres 22 de novembre, ocuparà la franja dels divendres al vespre fins a l'arribada de les noves entregues de 'Tu cara me suena'.

La idea principal és que mantindrà l'essència del programa matinal que presenta a La Sexta i que serveix com a coixí del programa de Ferreras 'Al Rojo Vivo'. De fet, algunes de les cares d'aquest espai, com per exemple Angie Cárdenas o Andrés Guerra, l'acompanyaran en el seu nou debut a la primera cadena d'Atresmedia.

Seccions noves que cercaran conquistar l'atenció dels espectadors

El programa es nodrirà d'algunes noves seccions i cares que també debutaran. Un dels fixatges i que ja s'ha conegut és el de la co-presentadora del programa radiofònic 'Atrévete' de Cadena Dial, Patricia Imaz, que se sumarà a l'equip oferint un espai relacionat amb la cultura musical. A més, la periodista també formaria part del planell d'entrevistadors i tertulians de l'espai. Aquest, però, no serà l'únic nom que s'incorpori, i segur que a mesura que es vagi apropant l'estrena es donaran a conèixer molts d'altres.

Malgrat i que l'objectiu és apostar pels continguts habituals del format que acostuma a presentar Arús, el zàping de tele, la tertúlia del cor i els vídeos virals... En aquest cas i sabent que es tracta d'una edició 'deluxe', s'apostarà per noves idees, com per exemple famosos que s'entrevistaran entre ells o també, visites a casa d'alguns famosos que mostraran com són els seus espais més personals.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari