María Teresa Campos con sus hijas, Terelu Campos y Carmen Borrego

'Arusitys Prime' s'estrena a Antena 3 amb les Campos de padrines

El programa arrenca el pròxim divendres 22 de novembre a les 22.00 hores

Antena 3 té nova aposta pels divendres.  Alfons Arús presentarà  'Arusitys Prime', el seu espai d'humor en ple 'prime time' de la cadena,  a partir d'aquest pròxim divendres a les 22.00 hores. I el programa arrenca amb dues padrines que són aposta segura en termes d'audiència: Maria Teresa Campos i la seva filla, Terelu. Les convidades repassaran la seva trajectòria professional, tal com avançava María Teresa a 'Espejo Público'. «Estarem allà per desitjar-li sort», explicava a Susanna Griso.

Rumors d'un possible projecte de les Campos a Antena 3 

María Teresa Campos abandonava Antena 3 l'any 2006, després de dos anys al capdavant del programa de matins 'Cada día'. Ara torna a la cadena, fet que ha generat certs rumors sobre un possible nou projecte laboral de les Campos a Antena 3. Tot i que caldrà esperar per sortir de dubtes, sí que acompanyaran la cadena en la seva pròxima forta aposta per l'humor i el format 'Arusitys'. 

Amb dues convidades de renom i col·laboradors com Esther Arroyo, Poty o Rosa Villacastín, sembla que 'Arusitys Prime' arriba a Antena 3 trepitjant fort i tot apunta que divendres, l'audiència no fallarà.

També et pot interessar...