YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Asseguren que Antonio David va enganyar a Rocío Carrasco i a Olga amb la mateixa dona

La presumpta amant ha decidit donar la seva versió dels fets a través de 'Sálvame'

Rocío Carrasco i Antonio David Flores estan sent en els últims dies protagonistes absoluts de la premsa rosa. L'emissió dels dos primers capítols de la sèrie documental protagonitzada per ella ha estat la responsable d'aquesta situació. I és que aquesta dona ha revelat l'infern que va ser la seva vida al costat del seu exmarit.

Aquest testimoniatge esquinçador ha portat amb si que Mediaset hagi acomiadat al col·laborador. No obstant això, a més, també està provocant que surtin a la llum informacions desconegudes d'ell fins al moment.

En concret, en les últimes hores, a 'Sálvame' s'ha donat a conèixer que ell va ser infidel amb la mateixa dona a Rocío i a la seva actual esposa, Olga Moreno.

Les infidelitats d'Antonio David Flores

Sempre s'ha parlat que el ja excol·laborador de Telecinco ha comès infidelitats estant amb les seves diferents parelles. No obstant això, l'esmentada sèrie documental ha revelat, en concret, que li va ser deslleial a la mare dels seus dos fills més grans.

Una qüestió aquesta última que s'abordarà a fons en els dos pròxims capítols d'aquesta producció, que s'emeten aquest diumenge. I precisament per això ahir a 'Sálvame' ja es va posar l'accent en l'assumpte.

En concret, es va venir a exposar que la relació d'Antonio David amb una dona sevillana anomenada Sonsoles va ser la que va provocar la ruptura definitiva i separació d'ell i Rocío. I és que, estant embarassada del seu segon fill, Carrasco va descobrir la deslleialtat del seu llavors marit a través d'unes factures telefòniques.

La presumpta amant decideix parlar

María Patiño va ser la col·laboradora del programa que va revelar el nom de la dona amb la qual Flores hauria estat deslleial a la seva primera esposa. I precisament aquesta presumpta amant va decidir enviar una sèrie de missatges per a donar-li més informació sobre aquest tema.

Així, la periodista va llegir les dades que li havia passat i deien així: «Et garanteixo que Olga sap amb certesa que la meva relació amb David és real perquè nosaltres ens coneixem des de fa més de 25 anys (...) Fins i tot Olga va venir alguna vegada a Chipiona quan jo treballava allí a l'estiu. És a dir, Olga coneix la deslleialtat d'Antonio David a Rocío».

Antonio David va ser deslleial a la seva actual esposa

No obstant això, l'aspecte més important del relat de Sonsoles va venir després. En concret, aquesta va revelar que Moreno sabia que la seva parella li havia estat deslleial amb ella.

Això ho va deixar clar a través d'aquest missatge que va enviar a María Patiño: «Quan Olga va començar amb ell sabia que nosaltres continuàvem junts».

La col·laboradora, per a deixar clara la versió de la citada amant, va exposar: «Ella confirma que Olga Moreno era conscient de la deslleialtat d'Antonio David a Rocío Carrasco, perquè es coneixen des de fa 25 anys i havien treballat juntes». A això va afegir que «quan Olga es converteix en la nòvia oficial, Antonio David continua veient a Sonsoles, amb la qual tenia relacions esporàdiques».

Després d'aquestes matisacions, Patiño va continuar llegint el missatge que li havia enviat Sonsoles: «Olga ho sap i no li va importar en absolut, però sí que és cert que des de llavors no ens parlem».

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari