Asseguren que Belén Esteban tindria problemes econòmics després de la seva última foto

La col·laboradora de Telecinco hauria optat per unes vacances sense luxes aquest any

Belén Esteban en arxiu
Belén podria estar passant per una difícil situació econòmica | G3

Belén Esteban podria estar travessant un gran sotrac econòmic. Per la premsa espanyola es rumoreja que la situació financera de la col·laboradora de Telecinco no és molt favorable, un fet que es demostraria amb les senzilles vacances que està tenint aquest estiu.

L'any passat Belén Esteban va ser una de les col·laboradores de 'Sálvame' que més diners va invertir en les seves vacances. L'estrella de Mediaset va viatjar per Londres, Galícia i La Toscana després de casar-se amb Miguel Marcos.

Els possibles problemes econòmics de Belén Esteban

No obstant això, enguany la princesa del poble ha optat per unes modestes vacances a Benidorm sense els luxes que caracteritzen a personatges públics de la seva talla. Cal destacar que fa tan sols uns dies vam poder veure a Jorge Javier Vázquez i a Lydia Lozano passejant per alta mar en un iot valorat en vuit milions d'euros.

Segons el portal digital 'Minut NQN', la situació econòmica de Belén Esteban l'hauria motivat a apostar per unes vacances tradicionals en companyia de la seva família i sense realitzar grans despeses, tot i que segurament aquesta no és l'única raó. Des que va esclatar la pandèmia, Belén Esteban s'ha mostrat molt preocupada per la malaltia i les conseqüències que podrien tenir en ella i en la seva mare, que són col·lectius vulnerables.

Belén Esteban passa les vacances a Benidorm

Després d'estar diversos mesos lluny de la seva mare, la col·laboradora ha volgut planejar un viatge pròxim i segur per a gaudir de la seva família.

A través del seu compte d'Instagram hem pogut veure a la col·laboradora al costat de la seva mare en una terrassa de Benidorm, on també hi seria Andrea Janeiro. La col·laboradora va compartir una història amb una cançó de Masiel i un bonic missatge cap a la seva mare: «T’estimo Mama», va escriure.

Així doncs, tot i que la situació no és la milor i les vacances podrien ser de les mes senzilles en força temps, queda clar que el que Belén Esteban realment necesitava per agafar foces és la companyia de la seva família.


Comentaris

envia el comentari