L'atac de Kiko Matamoros en directe que han portat al límit Makoke: «No em facis parlar!»

Matamoros va concedir una dura entrevista a l'hospital i ara s'enfronta a les conseqüències

Kiko Matamoros
Kiko Matamoros va tenir un tens enfrontament amb Makoke | Telecinco

Des que se separessin, Makoke i Kiko Matamoros viuen en un constant enfrontament. Així, han protagonitzat vergonyosos desacords en un plató de televisió. I precisament l'últim ho van viure aquest dissabte en el directe de 'Viva la vida'.

L'intercanvi de retrets, insults i desqualificacions va acabar amb la marxa d'ella del plató. Alguna cosa que va fer recentment també per un altre moment amb el seu ex. No obstant això, el d'ahir va ser un dels instants més vergonyosos que han generat fins ara.

L'origen de la discussió

Aquests dies Kiko Matamoros, que ha rebut l'alta hospitalària per la pancreatitis que sofria, va concedir una entrevista a una revista. En ella no sols atacava durament als seus companys de 'Sálvame' sinó també a la que fora la seva dona. Tant és així que d'aquesta va arribar a afirmar que «és una mentidera i una cínica de collons. Es presta a asseure's en un plató i al fet que facin una comparativa de la nostra filla i Marta per a cobrar 500 miserables euros».

Sobre aquestes paraules va ser preguntada ahir Makoke en 'Viva la vida', on col·labora cada cap de setmana. Així, no va dubtar a exposar que aquelles li feien «fàstic». Exactament va manifestar que li causava repulsió no sols el que el seu ex havia dit d'ella sinó també les declaracions d'aquest sobre les dones que treballaven en el citat 'Sálvame'.

Arran d'aquí, Matamoros va decidir entrar per telèfon en el programa. I ho va fer exposant que realitzava la crida per a «que se sàpiga la veritat. Entenc que ella ha de defensar la seva postura, però, almenys, hauria d'evitar entrar en algunes coses perquè es quedarà amb el culet a l'aire».

L'espinós tema econòmic

Encara que es van intercanviar tota mena de retrets sobre diferents qüestions, va ser el tema econòmic el que va generar més controvèrsia. En concret, Kiko va tornar a reiterar que en la separació, Makoke s'ha intentat quedar amb tot (diners, propietats, mobles...). I ho ha intentat a pesar que ell ha estat mantenint a tota la família, fins i tot al fill d'ella (Javier Tudela). Tant és així que Matamoros va exposar que el que ella aportava a l'economia familiar «no arribava ni al 5%».

La col·laboradora de 'Viva la vida' davant aquestes manifestacions va exposar que no podia parlar perquè aquest assumpte està judicialitzat. I va continuar escoltant els comentaris del seu exmarit fins que va decidir marxar del plató. Ho va fer després que ell va exposar que tenia un deute amb Hisenda que compartia amb ella. Alguna cosa que aquesta va negar amb el cap.

Vergonyós moment

Això sí, en la recta final de la crida de Kiko Matamoros, Makoke va tornar a arremetre contra ell dient: «Ets un mentider, no pareixis de mentir. Com jo parli... Quina sort tens de què jo no pugui parlar!».

No obstant això, ell no va voler callar davant aquestes acusacions. Per això, va respondre a la que fora la seva dona amb un comentari indignant: «No sé quina droga t'hauràs ficat a Marbella, però no tens res a explicar sobre mi».


Comentaris

envia el comentari