María Patiño al plató de 'Sálvame' durant una edició del programa

Un atac sense precedents a María Patiño pot comportar la fi de 'Sálvame'

El programa de Telecinco ha tret a la llum uns vídeos inèdits relacionats amb la col·laboradora

'Sálvame' és un programa que es nodreix dels conflictes i els atacs entre diversos personatges públics i els seus mateixos col·laboradors. A més, al programa de Telecinco li va molt bé remoure coses del passat i treure a la llum informacions o peces audiovisuals que feia anys que estaven tancats amb clau.

És el cas de l'entrevista inèdita de Kiko Rivera l'any 2006, que va sortir a la llum en la tarda d'ahir i posa de manifest la ràbia que en aquell moment tenia el DJ cap als col·laboradors del programa presentat per Jorge Javier Vázquez.

El brutal atac de Kiko Rivera a María Patiño el 2006 surt a la llum a 'Sálvame'

En aquell temps, un joveníssim Kiko Rivera defensava a la seva mare amb dents i ungles sense dubtar a atacar a tots aquells que la qüestionessin, entre aquests es trobava María Patiño. Al vídeo, podem veure com la presentadora de 'Socialité' és criticada sense pietat pel Kiko Rivera de l'any 2006.

Els durs atacs al físic i a la feina de María Patiño van ser constants al llarg de l'entrevista, que va servir per treure a la llum el costat més fosc i masclista del DJ. «Ella sí que és ximple i lletja. Amb aquest nas de ratolí», va ser una de les perles que va deixar anar Kiko Rivera abans de criticar la professionalitat de la periodista. «Ella informa del que a ella li dona la gana. Només del dolent», afirmava el DJ i titllava María Patiño «d'envejosa».

María Patiño titlla Kiko Rivera de masclista per unes declaracions del 2006

No obstant això, la part més forta de l'entrevista no la vam poder escoltar en directe. Només Antonio David Flores i la mateixa protagonista es van atrevir a escoltar el dur atac de Kiko Rivera cap a la periodista. «Estàs segura que ho vols escoltar?», li preguntava insistentment el pare de Rocío Flores, que havia quedat sense paraules en sentir la duresa de les paraules de Kiko.

Finalment, María Patiño va accedir a veure el vídeo. La seva cara de perplexitat durant la visualització del fragment de l'entrevista ens va servir per entendre la gravetat dels atacs i la seva primera reacció, en esclatar contra els tres protagonistes, va ser tan sols un avançament de què es venia.

«Teniu una absència absolutament d'educació i sou els tres absolutament masclistes», assegurava la presentadora amb rotunditat i visiblement indignada. Segons el que va explicar la presentadora Carlota Corredera a l'audiència, en aquest fragment d'entrevista, tant Kiko Rivera, com Gustavo i Pablo, parlaven d'una presumpta relació que María Patiño va mantenir durant aquesta època, denigrant ferotgement a la protagonista. «Utilitzeu la dona com un drap, i la voleu fins i tot menysprear fent ús de presumptes relacions que no teniu ni idea si són veritat o no», ha afegit la presentadora.

Crítiques a 'Sálvame' per treure a la llum una entrevista de Kiko Rivera de fa 16 anys

No hi ha dubte que els insults llançats per Kiko Rivera van causar un gran malestar a María Patiño que, però, es va mostrar comprensiva amb el DJ, la relació amb la seva mare era molt diferent de la d'ara. La presentadora, fins i tot, arriba a considerar que és 'normal' la ràbia del cantant cap a la seva persona, ja que en aquestes dates la periodista va posar «tot el que tenia dins per treure tota la veritat sobre la seva mare i la que era la seva parella, Julián Muñoz», segons va confessar ella mateixa.

I és que, en aquell moment, Kiko Rivera treia les urpes per Isabel Pantoja: «La meva mare no està per interès amb cap. Només està per amor», deia sobre la relació amb Julián Muñoz. Tanmateix, el que realment ha molestat María Patiño és el to de les crítiques i l'actitud masclista del fill d'Isabel Pantoja.

«Espero que les vostres filles visquin a la llibertat que els doni la gana i que aconsegueixin el que aconsegueixin, no sigui per res relacionat amb el llit, sinó per la seva professió. I, en el cas que mantinguin relacions amb qui els hi doni la gana, que no hi hagi cap oncle al seu costat que les menyspreï com ho heu fet amb mi», ha tancat la periodista.

Aquesta postura de María Patiño ha estat compartida per molts seguidors en xarxes socials que han atacat al DJ per les seves crítiques i han carregat contra 'Sálvame' per treure a la llum una entrevista tan denigrant com aquesta.