URGENT

🚨 Espanya no aixeca el cap: més de 36.000 nous contagis i 591 defuncions

Els atacs de Kiko Matamoros a 'Sálvame' que li podrien costar el seu lloc com a col·laborador

El col·laborador ha atacat durament als seus companys

Imatge d'arxiu de Kiko Matamoros
A Marta López, parella de Kiko Matamoros, no li agrada que parlin malament del col·laborador | Redacció

Kiko Matamoros segueix ingressat a l'hospital on es recupera de les infeccions derivades de l’operació en la qual li van extirpar la vesícula. El col·laborador torna a ser notícia, i en aquesta ocasió no ha estat pel seu estat de salut, sinó per les polèmiques paraules que ha tingut respecte als seus companys de 'Sálvame’.

El col·laborador ha atacat durament els seus companys en una entrevista per a la revista 'Lecturas'. Pel que sembla està molt enfadat i furiós per tot el que s'ha anat dient respecte a Makoke i a la seva filla Anita.

No li ha agradat que es burlessin del seu retoc

Kiko Matamoros ha esclatat contra els altres col·laboradors, després que aquests es burlessin del seu últim retoc estètic. Cal recordar que el col·laborador es va presentar a un 'Sábado Deluxe' amb la cara totalment inflada després d'haver passat hores abans per la clínica de la nòvia del seu fill, Carla Barber. El tertulià ha explicat que a la seva parella Marta no li agrada gens que la gent es fiqui amb ell.

«A ella li afecta molt i això em dol. Estic indignat. No mereixem el tracte que ens han donat. És molt brut», ha explicat a la revista en qüestió. Però a més, sembla que s'ha quedat a gust en tornar a arremetre contra Makoke, i és que la guerra entre els dos segueix oberta des de la seva separació.

«Makoke és una mentidera i una cínica de collons. Es presta a asseure's en un plató i al fet que facin una comparativa de la nostra filla i Marta per a cobrar 500 miserables euros», ha explicat molt enfadat. Respecte als seus companys, la que més ha rebut ha estat María Patiño, amb la qual últimament tenia una relació molt tempestuosa.

Kiko se sent totalment decebut per María Patiño, ja que la periodista va filtrar que Marta López podia haver tingut un escàndol amorós amb l'exnòvio d'Anita Matamoros. Per al col·laborador, que segueix ingressat, aquesta informació es va magnificar massa.

Kiko Matamoros esclata contra 'Sálvame’

L'ex de Makoke ha aprofitat aquesta entrevista per a atacar sense parar a tota la resta de companys. «Sé que m'envegen, que m'odien. Ells saben que intel·lectualment els menyspreo», ha confessat.

«Durant el confinament, alguna filla d'un déu menor va començar a comptar les meves assistències i a queixar-se per darrere a les seves amistats. Quina pena! Vaig ser el treballador que més hores de pantalla va fer a Mediaset; encara hi ha alguna que camina una mica escaldada», ha assegurat Matamoros.


Comentaris

envia el comentari