L'atracció entre dues concursants de 'Gran Hermano VIP' que hauria passat desapercebuda

Les càmeres del programa no van captar cap de les actituds que es van relatar ahir

Gran Hermano VIP
Alba Carillo, Noemi Salazar i Estela Grande | Telecinco

L'últim debat de 'Gran Hermano VIP' servia per mirar amb lupa algunes de les converses que s'havien portat a terme dins de la casa entre els diferents concursants. Aquest fet va portar al fet que el programa busqués una conversa que tenia com a protagonista a Mila Ximénez on confessava a les seves companyes que havia detectat una relació com a mínim d'atracció entre dues concursants.

Davant d'aquesta confessió, la resta de concursants van voler saber més i ella va respondre que ho explicaria fora del concurs. Després de veure el vídeo, Jordi González li va preguntar pel tema i ella va preferir no donar més dades. Seguidament, Noemí Salazar va ser la que va voler mullar-se i compartir la informació amb tots els espectadors del programa.

La carpeta entre Estela i Adara

Salazar va dir que des que van presenciar el petó a la prova de Bollywood entre Estela i Adara, va veure que Estela tenia una actitud diferent cap a la seva companya i que, segons com, s'entenia que hi havia un sentiment que anava molt més enllà que la d'una bona amistat. Estela, preguntada per aquest tema, ho va negar i va aprofitar per llançar un al·legat cap a totes les seves companyes on aplaudia el concurs que havien fet totes i cadascuna d'elles.

De fet, aquesta possible carpeta secreta no seria l'única entre dues dones. En el seu moment també es va especular entre la relació que hi havia entre la periodista Irene Junquera i Alba Carrillo. Aquesta però, es va desactivar en el moment que Junquera va sortir del concurs i va visitar el plató de 'Sálvame' per negar-ho.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari