Susanna Griso recogiendo un Premio Ondas

Susanna Griso, molt afectada: Atresmedia ha pres mesures

La mesura també ha afectat la resta d'estrelles del grup

La crisi del coronavirus està afectant tots els sectors i a molts professionals. A conseqüència alguns presentadors d'Atresmedia, entre ells SusannaGriso, veuran el seu soureduït. El confinament ha produït un descens dels ingressos que obtenien els mitjans de comunicació per publicitat.

Un canvi que ha afectat la premsa, ràdio i televisió. Fins i tot, alguns grups de comunicació s'han vist forçat a realitzar ERTOS en les seves redaccions per poder fer front a la crisi. En el cas d'Atresmedia, el grup va voler negociar una baixada de sous amb les seves 'grans estrelles mediàtiques'.

Atresmedia ha reduït els sous de les 'seves estrelles'

Després d'aquest acord periodistes d'Onda Cero com Carlos Alsina, Júlia Otero, José Ramón de la Morena, o Juan Ramón Lucas, s'han vist afectat per aquesta mesura i el seu sou s'ha reduït en aquests mesos després de l'arribada de la Covid-19.

Una baixada que no només ha afectat als periodistes del grup sinó que els presentadors més coneguts d'Atresmedia també han vist com la crisi afectava les seves butxaques. Així doncs a SusannaGriso i als presentadors de programes d'entreteniment, com Arturo Valls i Jorge Fernández se'ls ha abaixat el sou. Una mesura que ha estat ben rebuda per tots ells.

La baixada de sous però no ha quedat aquí i és que Atresmedia també ha rebaixat el sou de tots els membres del Comitè de Direcció de la companyia. Una mesura que ha comportat la reducció del 40% del salari. D'aquesta manera, el grup de comunicació vol mantenir la seva activitat i també els llocs de treball de la seva àmplia plantilla per poder sortir el millor possible d'aquesta crisi que afecta tot el país.

Atresmedia també està intentant estalviar tot reduint en despeses de programació i paralitzant totes les inversions que no considera essencials per mantenir l'activitat del grup de comunicació.