Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'

L'audiència exigeix l'acomiadament immediat d'un col·laborador de 'Sálvame'

Els dies que Jorge Javier Vázquez presenta el programa és un col·laborador qui s'encarrega de la primera hora del format

És estrany que un col·laborador de 'Sálvame',  que no ha experimentat mai en les seves pells l'experiència d'esdevenir presentador d'un programa, substitueixi al presentador titular quan aquest ha arribat més tard o s'ha hagut d'absentar per algun motiu personal o professional que li ha impedit estar davant de les càmeres durant les cinc hores que dura el programa de les tardes de Telecinco.

Els dies que presenta Jorge Javier Vázquez, un col·laborador s'encarrega de conduir el programa durant la primera hora. Col·laboradors com Belén Esteban, Alonso Caparrós o Kiko Hernández entre molts d'altres, han tingut l'oportunitat de fer de presentadors i han aconseguit guanyar-se el respecte dels directors del programa.

El col·laborador escollit avui ha estat  Rafa Mora, al qual li ha agradat molt desenvolupar aquest paper i no s'ha cansat de repetir que el seu somni és convertir-se en presentador titular d'algun programa. Recordem que fa uns anys, també va ser presentador en pràctiques de 'Cazamariposas'. No obstant això, Rafa Mora no ha agradat  als espectadors i això s'ha fet evident aquesta mateixa tarda amb les reaccions dels televidents, que no han dubtat a criticar-lo a les xarxes socials.

Demanen l'acomiadament immediat de Rafa Mora

Els espectadors asseguren no entendre els paràmetres dels directors del programa, que han escollit al  valencià com a presentador substitut. Les constants baralles i conflictes de Rafa Mora amb els seus companys han acabat saturant als espectadors, que en anteriors ocasions no han dubtat a demanar el seu acomiadament, i ara ho fan amb el seu nou treball com a presentador substitut. Veurem si això suposa la fi del futur com a presentador de Mora.