La coneguda Sofía Suescun al plató de 'Sálvame Deluxe' mirant a la dreta

L'audiència, indignada amb l'última mentida de Sofía Suescun i Telecinco

La polèmica neix d'un tweet que ha publicat la cadena i que fa referència a la concursant de 'realitys'

Mediaset està apostant fort, des de fa algunes setmanes, per un 'reality' que es viu en línia però amb aparicions en els principals programes de Telecinco i Cuatro. Estem parlant de 'Sola solo', el programa de Mitele que té com a objectiu posar a prova la convivència individual dels famosos que es presten a participar en el format. Anabel Pantoja va aguantar només vuit dies i després va passar el relleu a Sofía Suescun, que ha estat dins de la casa durant catorze dies, abandonant avui la convivència.

Amb la seva sortida, Mediaset ha publicat un tweet en què anuncien que Sofía Suescun ha guanyat el nou 'reality', fent referència a 'Sola solo'. Ara bé, això no seria del tot cert, ja que no es pot dictaminar un guanyador fins que no hagin participat tots els famosos i es pugui veure quin d'ells ha estat més temps dins de l'habitacle. Ara tècnicament, només hauria guanyat Anabel Pantoja, però no és gaire rellevant si tenim en compte que de moment només han participat elles dos.

Les queixes dels espectadors no han trigat gaire a arribar i ja són molts els que acusen la cadena d'afavorir a la filla de Sofía Suescun, fins i tot arribant a simular finals de programes que mai hauria guanyat. El programa ha iniciat avui la seva tercera fase i ha donat per iniciada la convivència del tercer concursant de 'Sola solo'.

El Maestro Joao pren el relleu de Sofía Suescun

Sofía Suescun no ha estat la que ha demanat anar-se'n sinó que la direcció de 'Sola solo' ha decidit expulsar-la per donar pas a un nou concursant capaç de viure l'experiència de la qual tothom parla. Aquest serà el Maestro Joao, que deixarà fora al seu nou xicot i amb el qual haurà d'aprendre a viure durant uns quants dies.