'Sálvame', a un pas de desaparèixer després de l'últim error garrafal

El públic s'està cansant del que succeeix al programa

Imatge d'un dels moments viscuts a Sálvame
L'audiència està molt enfadada amb 'Sálvame' pel que va passar aquest dilluns | Telecinco

Des de fa un temps, 'Sálvame' es troba en el punt de mira dels espectadors. I és que el públic, per exemple, no està d'acord amb el tracte que se li dóna a certs col·laboradors. No obstant això, les crítiques més ferotges li han arribat per intentar mantenir l'audiència a qualsevol preu, donant esquers per a després no explicar res.

I precisament això últim és el que ha fet que el programa de Telecinco es trobi en perill. Tot perquè aquest dilluns va tornar a 'enganyar' al públic amb una suposada 'bomba' que després no va arribar a revelar.

L'esquer que va quedar en fum

Fa uns dies, 'Sálvame' va descobrir suposades festes de futbolistes casats on acudien noies cobrant. Precisament tirant d'aquest fil, el programa ha arribat a descobrir que una dona molt famosa del país ha exercit la prostitució en aquestes celebracions. En concret, diuen que ha estat compaginant aquesta amb la seva faceta en televisió.

Després d'obtenir aquestes dades, a partir d'uns àudios aconseguits per Antonio David Flores, el programa d'ahir es va centrar en aquesta celebrity. Així, es va estar anunciant durant tota la tarda que, a última hora, es desvetllaria la identitat d'aquesta. És més, Kiko Hernández, que va exercir com a presentador, va revelar que el públic coneixeria el nom quan escoltés els citats àudios. Gravacions en què, pel que sembla, ella donava a conèixer les seves 'tarifes'.

Aquest esquer va mantenir a l'audiència enganxada a la televisió, una audiència que finalment acabaria decebuda. El motiu? Que 'Sálvame' va decidir no donar el nom de la dona. Per què? Perquè, suposadament l'entorn de la protagonista, li va demanar que no descobrís la seva identitat fins que ella pogués explicar la realitat a la seva família.

Aquest va ser l'argument que va utilitzar el programa per justificar-se. No obstant això, ni va convèncer ni agradar als seus espectadors. Bona mostra d'això és que les xarxes socials es van omplir de crítiques realment ferotges contra aquell. En concret, en el compte de Twitter de l'espai van poder llegir-se comentaris com ara aquests:

  • «Són uns mentiders».
  • «Una cosa és 'encebar' i una altra jugar amb l'espectador venent fum. Sabíeu que no podíeu dir el nom des del principi».
  • «Adéu, ven fums. El que fan és enganyar la gent».
  • «Quina trossos de mentiders que són!».

Amb aquests missatges i molts més que van deixar a 'Sálvame' queda palès que cada vegada l'audiència està més descontenta. No obstant això, l'espai sembla fer oïdes sordes a aquestes crítiques. Si segueix així, podria començar a perdre el públic que durant tants anys l'ha seguit.


Comentaris

envia el comentari