L’audiència acusa de tramposos a ‘Operación Triunfo’

Davant la polèmica formada les xarxes, el programa finalment s’ha pronunciat

La gala d’aquesta setmana d’‘Operación Triunfo’ ha generat controvèrsia a les xarxes socials. Des del moment en el qual va començar el programa, no han parat de succeir-se els escàndols, possibles parelles o problemàtiques, siguin perquè molts participants estaven malalts o per casos de bullying. Ara els protagonistes han estat els darrers nominats, Rafa i Eli, ja que el programa ha anunciat qui era l’expulsat, però no ha mostrat els percentatges com sempre fa.

Expulsada sense percentatges

El públic amb els seus vots ha decidit que Rafa sigui qui continuï a ‘Operación Triunfo’ i que Eli sigui l’expulsada. Normalment, Roberto Leal comunica els percentatges de cada nominat, demostrant la transparència del concurs. Tanmateix, en aquesta tercera gala no ha estat així i la polèmica ha esclatat a les xarxes socials.

Un dels motius de no mostrar el percentatge de l’expulsió d’Eli, segons diversos espectadors, seria perquè al programa no li interessava compartir-ho, donant a entendre que era excessivament elevat el suport a Rafa. Finalment, des d’‘Operación Triunfo’ han compartit els percentatges i, efectivament, Eli va obtenir només el 8% dels vots dels espectadors, castigant-la per la seva actitud al programa, i Rafa va ser salvat amb un 92%.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari