URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Les audiències de La 1 continuen en caiguda lliure

El canal de TVE tanca el mes de juny amb un mínim històric d'audiència
TVE | TVE

 

Patacada important per a La 1 de TVE que pateix una forta caiguda en la seva audiència. La cadena durant el mes de juny ha baixat set dècimes, motiu pel qual es posiciona com a la cadena que més ha perdut. La 1 rep la seva pitjor dada mensual en la història de la pública, per sota del 8,9 que va signar fa cinc anys.

Temporada desastrosa de La 1

És una obvietat que la temporada de La 1 no ha estat gens bona. En aquest darrer any, només va aconseguir estar per sobre del 10% al setembre, octubre i desembre, des de llavors encara no ha superat aquesta xifra.

Els presentadors de TVE, en arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Telecinco es manté al capdavant un cop més

En contraposició a la 1 es troba Telecinco, que viu la seva època daurada particular. La cadena ha liderat el mes de juny amb un 15,5% de quota i encadena deu mesos consecutius al capdavant del rànquing de cadenes. La cadena principal de Mediaset puja una dècima respecte a maig. Telecinco continua en pujada gràcies a programes com 'Supervivientes' que està tenint l'edició amb més audiència de la història.

Gala de 'Supervivientes' | Telecinco

 

Els perseguidors de Telecino encara estan massa lluny

Pel que fa a Antena 3, continua en segona posició, amb un 11,6%, una dècima més que al maig. Malgrat això, encara continua per darrere de Telecinco. L'altra cadena d'Atresmedia, La Sexta ha acabat el mes de juny amb un 6,7% superant en set dècimes a la Cuatro que tot i tenir el reforç de la gala de dimarts de 'Supervivientes' i l'Europeu Sub 21, no ha aconseguit igualar al seu principal rival, La Sexta.

Presentadors d'esports d'Antena 3 | Antena 3

 

També et pot interessar...