Aurah Ruiz abandona 'GH VIP' temporalment per anar a un judici

El futbolista Jesé Rodríguez, que és la seva exparella, l'ha denunciada per «injúries, calúmnies i la persecució que ella ha tingut envers el futbolista a les xarxes socials»

Aurah Ruiz, expareja del jugador de fútbol Jesé Rodríguez.
Aurah Ruiz, exparella del jugador de futbol Jesé Rodríguez. | Cedida

Una de les concursants de la sisena edició de 'Gran Hermano VIP' que Telecinco emet actualment ha d'abandonar la casa de Guadalix de la Sierra. La concursant és Aurah Ruíz i ho ha de fer perquè ha estat denunciada per la seva exparella, el futbolista Jesé Rodríguez, tot i que no marxa per sempre. La jove només ha de deixar el concurs durant un dia, concretament el pròxim dilluns 15 d'octubre, ja que haurà de viatjar fins a Las Palmas de Gran Canaria per presentar-se davant del jutge.

D'aquesta manera 'Sálvame' va anunciar la notícia durant el seu programa del passat dilluns. Des del plató de Telecinco van explicar que Aurah ha de comparèixer davant el jutjat Número 7 de Las Palmas després que hagin dictat un auto per una querella que ha interposat contra ella Jesé, pare del seu fill i exfutbolista del Reial Madrid. No obstant això, un cop finalitzi el judici, Aurah podrà tornar a entrar amb els seus companys a la casa de 'Gran Hermano VIP'.

Demanda per «injúries i calúmnies»

L'actual jugador del París Saint-Germain va demandar Aurah per «injúries, calúmnies i la persecució que ella ha tingut envers el futbolista a les xarxes socials». Tant Aurah com Jesé van ser protagonistes, durant aquest últim any, d'una relació molt tempestuosa que va acabar amb la seva ruptura com a parella.

Després del moment en el qual el seu fill Nyan va néixer de forma prematura, la parella va viure uns mesos molt difícils, ja que el nen va haver de quedar-se a l'hospital durant uns quants mesos per tal de poder recuperar-se dels greus problemes que patia. Aquest fet és el que els va separar, sobretot, perquè Aurah culpava Jesé de no cuidar el seu fill, tot i que ell sempre ho negava.

Jesé Rodríguez y Aurah Ruiz.
Jesé Rodríguez i Aurah Ruiz quan encara eren parella | Instagram

Angel Garó també va marxar de 'GH VIP' per un judici

Tot i que no ha passat gaire temps d'ençà que 'Gran Hermano VIP' va començar la seva sisena edició, no és el primer cop que un dels concursants abandona el programa temporalment. El primer a fer-ho va ser Ángel Garó perquè, com Aurah, va ser denunciat per la seva exparella i va haver d'anar a judici el passat 26 de setembre en el Jutjat Número 5 de Màlaga.

Garó va ser denunciat per un presumpte delicte de violència domèstica contra la seva exparella per uns actes que van tenir lloc presumptament durant el mes de maig de l'any passat.


Comentaris

envia el comentari