El gir de 180 graus que ha patit José Antonio Avilés i portarà cua

L'exconcursant de 'Supervivientes' ha reconegut algunes de les seves mentides

Violeta a 'Viva la vida'
L'exconcursant de 'Supervivientes' ha reconegut algunes de les seves mentides | Telecinco

L'escàndol de José Antonio Avilés està sent un dels temes del moment i és que l'exconcursant de 'Supervivientes' ha reconegut algunes de les seves mentides, quedant retratat davant de tot Espanya.

El jove col·laborador de 'Viva la vida' ha enganyat tot Espanya: no és periodista i ni tan sols és res del que explica. A més, va confessar en directe a Jorge Javier Vázquez que té molts deutes a pagar, de manera que es considera un morós i no un estafador com molts han dit.

«Dec diners, però no he estafat. Abans de venir aquí vaig dir que devia diners i des d'avui estic plantant cara als meus deutes perquè tinc un mòbil des del qual fer transferències», explicava Avilés en directe.

Avilés comença a pagar els seus deutes

Amb els diners que ha guanyat al 'reality', el jove de 24 anys ja està començant a saldar els seus deutes. Segons ha pogut confirmar la revista 'Semana', el col·laborador de 'Viva la vida' ha posat fil a l'agulla i ja està pagant el que deu.

Sembla que José Antonio Avilés hauria après la lliçó. Des d'Hondures, on encara es troba després de la seva expulsió de 'Supervivientes', Avilés s'està posant en contacte amb totes les persones amb les quals ha generat algun deute per pagar-lo i saldar comptes com més aviat millor, evitant així qualsevol mena de denúncies que el posin en risc.

Ha parlat sobre la possibilitat d'entrar a presó

José Antonio Avilés ha creat un autèntic muntatge. S'han alçat desenes i desenes de persones a les quals presumptament hauria enganyat, mentit o estafat. Aquesta mateixa setmana el 'no periodista' va confirmar en directe alguna de les seves mentides i 'fantasies', com ell diu, tot i que hi ha moltes més històries que encara no ha reconegut, tot i escoltar diversos col·laboradors deixant-lo en evidència durant aquestes setmanes.

Pel que fa als rumors sobre un possible ingrés a la presó, el jove ha reconegut que perquè passi, «s'hauran de demostrar totes les coses. No sóc un estafador, sóc un morós. M'estan imputant delictes. Potser soc jo el que ha de denunciar tota aquesta gent».


Comentaris

envia el comentari