Avilés destapa el veto de 'Supervivientes': «El director ens prohibeix treure el tema»

Per fi ha quedat clara l'estratègia de la cadena al voltant d'Antonio David Flores

Sembla que l'actualitat xoca amb 'Supervivientes' dins de Telecinco. L'emissió de la docu-sèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' ha coincidit en el temps amb l'estrena de la nova edició del 'reality'. Això no seria problema si no fos perquè la dona d'Antonio David Flores forma part de l'elenc de la nova edició del programa de supervivència, mentre que el seu marit és exposat a la televisió per haver tractat presumptament malament a Rocío Carrasco mentre va durar el seu matrimoni i també la seva relació posterior.

Dijous passat, Jorge Javier Vázquez va dir a Olga Moreno que per a ell era una concursant més i que la tractaria com a tal. Sense donar més detalls, Moreno va acceptar les seves paraules i va evitar fer cap altre comentari. Però això només va ser en directe, ja que després vam veure com la dona d'Antonio David Flores parlava amb diversos concursants sobre el seu marit, els fills d'aquest i, fins i tot, donava titulars de Rocío Carrasco i el judici públic que té obert el seu actual marit.

En un primer moment, semblava que Olga volia protegir-se de l'actualitat de l'exterior i que volia ser jutjada pel seu concurs, però els seus passos dins del programa ens donen a entendre que estaria plantejant-se incorporar la seva situació personal al concurs per assegurar-se setmanes dins del 'reality'. Alhora, hem sabut que la direcció de 'Supervivientes' ha traçat una línia d'actuació secreta, que ha sortit a la llum per una revelació de José Antonio Avilés, que precisament es trobava aquesta passada nit col·laborant en el primer debat de l'edició.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El col·laborador ha volgut fer referència al tracte que podrien tenir Olga Moreno i el 'bailaor' Antonio Canales. Ha estat llavors quan ha fet referència al fet que l'artista és parent de Fidel Albiac, l'actual marit de Rocío Carrasco i que ara que ha saltat de l'helicòpter haurà de conviure amb la dona d'Antonio David, enemic directe del seu cosí. En aquest moment, Avilés ha frenat en sec i Gloria Camila Ortega ha dit al seu company que estaven a 'Supervivientes', donant a entendre que potser no estava fent el correcte.

Seguidament, Avilés ha dit que no podia seguir parlant perquè, sinó, la direcció del programa l'esbroncaria. Davant d'això, Jordi González li ha preguntat per què ho deia i ha estat llavors quan el col·laborador de 'Viva la vida' ha tirat de la manta i ha revelat el contingut de la reunió del programa en què els directors de la gala han donat ordres directes als col·laboradors sobre el que es podia comentar i el que no.

La docu-sèrie està vetada

Avilés ha afirmat que, quan ha arribat a Telecinco, el director del programa li ha dit que no podia treure temes de l'exterior que afectessin directament Olga Moreno. Concretament, ha afirmat que no li deixen comentar temes de la docu-sèrie del moment, evitant així que surti a la llum l'assumpte de què tothom està parlant. No hi ha dubte que hi ha un tracte preferent i que el programa li vol posar les coses fàcils a Olga Moreno.

Aquest privilegi només se li ha donat a ella, ja que tots els concursants participen per la seva condició de famosos i, per això, les seves vivències personals estan a l'ordre del dia davant la mirada dels espectadors. No té sentit que les trames dels concursants no puguin ser utilitzades, fins i tot per ells mateixos, quan necessitin defensar-se dels seus rivals dins de l'illa.

Però aquesta mesura que ha decidit prendre Telecinco amb Olga pot enfonsar-se per si sola. Si ella mateixa segueix traient el tema a relluir, hi haurà un moment en què el programa no podrà tapar-ho i hauran de tractar l'assumpte.


Comentaris

envia el comentari