Vídeo: Dos concursants de 'Supervivientes' arriben a les mans

L'organització del programa els ha penalitzat per la seva actitud violenta durant una prova de recompensa

Christian Suescun a 'Supervivientes'
Cristian Suescun assistia al moment exercint de 'Dios de la isla' | Telecinco

La prova de recompensa d’ahir a la nit a ‘Supervivientes’ ha deixat moments complicats, sobretot quan dos dels seus participants, José Antonio Avilés i Ferre, van acabar transgredint les normes del programa i de la prova i per tant, van ser eliminats tot just començar a causa de la seva actitud violenta.

Els concursants havien de competir en parella per la desitjada recompensa, que consistia en un plat de sopa calenta per fer front a les dures condicions climatològiques dels últims dies, una la prova en què es tractava de desenterrar un cofre amagat a l’arena de la platja.

 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

José Antonio Avilés i Ferre quasi arriben a les mans

Les normes eren clares: no podia utilitzar-se violència física entre la parella participant, ni empentes ni qualsevol mena de contacte físic violent, però José Antonio Avilés i Ferre van ser desqualificats de la prova i van haver d’abandonar-la quan al cap de poc de començar-la, quan van iniciar-se les empentes i van acabar un sobre l'altre barallant-se en el que semblava quasi una lluita d'un ring. Per culpa d'això, van ser penalitzats i obligats a abandonar la prova, perdent la possibilitat d’optar al premi que desitjaven amb tantes ganes.

El programa va decidir que el joc s’havia acabat per a ells a causa de les formes violentes que havien utilitzat, provocant que ambdós acabessin molt enfadats després de perdre l’oportunitat d’aconseguir una recompensa que els hauria ajudat a seguir resistint als dies tan durs que estan travessant.

També et pot interessar...

 
 

Comentaris

envia el comentari