YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Avilés justifica totes les seves estafes amb un passat infantil horrible

Avilés ho ha explicat tot al programa on col·labora, 'Viva la Vida'

José Antonio Avilés a 'Viva la Vida', el 17/05/2020
José Antonio Avilés ha demanat perdó a tots els seus companys per haver-los avergonyit | Telecinco

José Antonio Avilés és un dels personatges que més ha donat per comentar en aquests últims dies. La seva suposada vida paral·lela ha estat destapada per tota la gent a la qual ha estafat al llarg dels seus anys en la vida pública com a suposat periodista. 

Encara des d'Hondures, Avilés ha tornat a aparèixer al programa en el qual ja col·laborava abans d'anar al concurs de 'Supervivientes', 'Viva la Vida'. Hi havia molta expectació per la seva reaparició després de l'entrevista que va oferir el passat dimecres davant de Jorge Javier Vázquez i en la qual es va obrir en canal i va reconèixer totes les seves mentides

A més, aquest mateix diumenge, el programa 'Socialité' ha fet públic que Avilés hauria filtrat els continguts del programa 'Viva la Vida' per a transmetre-la a les periodistes Lydia Lozano i Maria Patiño. 

«No estic bé»

Ha estat per això que la seva reaparició al programa dels caps de setmana de Telecinco ha estat una mica difícil. «No estic bé i més parlant amb tu. Ho sento per haver de fer aquest tipus d'entrevista, però toca fer-la, i la faré. M'avergonyeix molt tot i vull donar les gràcies als meus companys».

Per la seva banda, la presentadora Emma Garcia ha estat molt dura amb ell: «Si encara te'n recordes de qui ets, José Antonio, mostra't, explica'ns, diga'ns, volem una resposta a tot el que ha passat i a tot el que ha esclatat, perquè ens ha enxampat al mig». «Parlaré de tot, però vull disculpar-me per tot el que us heu hagut d'empassar. Vull una oportunitat per a ser jo», ha contestat el col·laborador. 

Justifica els seus enganys per l'assetjament escolar que va patir

«No vull que la gent pensi que estic plorant per justificar-me. Ploro perquè no estic bé». L'andalús ha volgut justificar que tota la seva 'falsa' vida va començar per una mala experiència escolar, on va patir assetjament escolar: «A l'escola, quan era molt petit, però això es fa una pilota amb dimonis interns que no et deixen dormir a les nits». A partir d'allà, segons ell, va començar a inventar-se una doble vida per a fer-se fort i fer-se respectar. 

«Tot això va començar a l'escola, amb 6 anys, a primària. Van ser els anys més durs. Era una persona bastant femenina, rodonet i la gent no ho entenia. Em pegaven diàriament. Sortia al carrer i la mateixa gent em buscava. Els meus pares van lluitar per treure'm d'aquella escola. La meva vida paral·lela va començar a créixer perquè necessites crear-te una altra persona a la qual facin mal que no siguis tu, era l'únic amb el qual em podia defensar», reconeixia Avilés, que confessava, a més, que només feia un any i mig que havia reconegut la seva homosexualitat. 

Tot i l'entristidora història que Avilés ha explicat al programa per intentar justificar tots els seus actes, hi ha molta gent entre l'audiència que ha carregat en contra del col·laborador, ja que no s'han cregut res del que ha dit.


Comentaris

envia el comentari