José Antonio Avilés va utilitzar a Jorge Javier Vázquez per una de les seves mentides

El presentador ha conegut la trama durant un directe de 'Sálvame'

Jorge Javier Vázquez
Avilés hauria fet servir a Jorge Javier per algunes de les seves mentides | Telecinco

Durant les últimes setmanes, la història de José Antonio Avilés ha estat d'allò més comentat. El passat dimecres va oferir una entrevista, aparentment, d'allò més sincera, on parlava d'alguns dels seus enganys del passat, i encara en segueixen apareixent. I ara s'ha conegut una de les noves enganyifes, la qual té com a principal damnificat a Jorge Javier Vázquez

Nova estafa a una empresa de roba a Córdova

Segons ha donat a conèixer Miguel Frigenti i li ha explicat al mateix Jorge Javier, José Antonio Avilés podria haver utilitzat el nom del presentador de 'Sálvame' per un benefici propi. Ha estat al finalitzar la tarda que el col·laborador ha destapat la informació, i Vázquez ha quedat al·lucinat. 

Segons ha fet públic Frigenti, José Antonio Avilés va demanar roba en nom de Jorge Javier a una coneguda botiga de Córdova. Segons deia Avilés, ell era l'encarregat de subministrar-li els seus estilismes al presentador per lluir-los en els diferents programes que presenta a Telecinco. Aquesta botiga de roba va cedir diverses peces, entre les quals es troben americanes, pantalons i cinturons, els quals mai va lluir el presentador a la televisió.

També explicava un flirteig fals

Aquestes peces mai les va portar Jorge Javier en cap programa de televisió, i no perquè el presentador no volgués fer-ho. Ell mateix va confirmar en el moment que era totalment aliè a aquesta col·laboració i, a més, que en cap moment ha tingut cap tracte empresarial ni laboral amb José Antonio Avilés. A més, el mateix col·laborador també explicat que Avilés, per aconseguir convèncer les empreses, explicava que mantenia un flirteig amb Vázquez a través d'aplicacions per trobar parella.


Comentaris

envia el comentari