Primer pla de Cristina Pedroche en un photocall

L'avís de Cristina Pedroche sobre el seu vestit per les campanades: «Estic fotuda...»

S'ha sincerat a 'Zapeando'

Des de 2014, Cristina Pedroche és l'encarregada de presentar les Campanades a Atresmedia. I aquest any 2020 tornarà a estar al capdavant d'aquest moment tan esperat. No obstant això, és conscient que acomiadar aquest 2020 no serà igual que en anteriors ocasions, ja que la crisi de la covid-19 ho dificulta tot molt més. 

No obstant això, ja està pensant en el seu vestit, que s'ha convertit en un dels clàssics de les Festes de Nadal i sempre és notícia. Ara bé, sembla que en aquesta ocasió el seu 'look' no va tan bé.

Cristina Pedroche està fastiguejada

Cristina Pedroche ha revelat a 'Zapeando', programa on col·labora, que està fastiguejada. Tot ha començat quan s'estava comentant la participació del dissenyador Josie en l'últim programa de 'MasterChef Celebrity' i en aquest moment Cristina Pedroche ha reconegut que té pendent una cita amb ell dient: «Tenim embolic».

La seva companya Lorena Castell ha volgut saber si aquesta cita és per parlar sobre el vestit de les Campanades, a la qual cosa Pedroche ha respost somrient: «Sí». No obstant això, el somriure se li ha esborrat ràpidament del rostre. Això ha passat quan Quique Peinado li ha recordat que només queden set setmanes per Cap d'Any. I és que, davant aquesta dada, Cristina no ha dubtat a manifestar: «De debò? Estic fotuda».

Els detalls del vestit per a les Campanades

De moment, són pocs els detalls que ha volgut donar la presentadora sobre el vestit. Primer, perquè sempre és un misteri i segon, perquè aquest any està especialment preocupada: «No sé si estic segura amb aquest vestit. Com ha de ser el vestit ho tenim clar des del gener, però ara no sé si canviar-ho, si fer una altra opció...».

El motiu d'aquesta inseguretat és que és conscient que la pandèmia és una veritable tragèdia i no vol 'pecar' de frívola. No obstant això, els seus companys l'han animat i no han dubtat a dir-li que, més que mai, en aquest Nadal tots necessitem un toc de normalitat.

A poc a poc, s'ha anat animant amb les Campanades i amb el seu vestit. De moment sabem Josie l'està confeccionant i que, a més, no ha de portar roba interior. Així, ho ha donat a conèixer ella a 'Zapeando', però no ha volgut revelar res més, ni tan sols el color.

Els estilismes de Cristina Pedroche en aquests anys

Com hem esmentat, va ser el 2014 quan per primera vegada Cristina Pedroche va presentar les Campanades. Ho va fer per La Sexta i en aquesta ocasió va lluir un elegant vestit llarg de color negre amb transparències.

Amb el vestit de l'any 2014 va crear polèmica i és per això que cada any ha volgut anar superant-se i generar més interès entre l'audiència. Per això, el 2015 es va decantar per un insinuant vestit blanc que pràcticament era tot transparent. L'any 2016 va ser un 'boom' perquè va deixar de banda el vestit i va apostar per un 'body' negre amb estrelles blanques.

L'any 2017 va optar un cop més per les transparències i l'any 2018 va lluir un biquini floral amb una capa de color rosa. L'any passat, en concret, va lluir un vestit negre llarg que es complementava amb una armadura daurada. Per conèixer com lluirà aquest 2020 caldrà esperar. Això sí, segur que ens tornarà a sorprendre.