Un famós actor abaixa els fums a Broncano: «Vas arribar com Cristiano Ronaldo»

Javier Gutiérrez ha titllat el presentador de «sec i parc en paraules»

Javier Gutiérrez ha trepitjat amb molta força el plató de 'La Resistencia'. El famós actor es presentava per primera vegada en el format de Movistar + per promocionar la seva nova sèrie 'Reyes de la noche', i va deixar el llistó molt alt després plantar-li cara a David Broncano. Tot i que el presentador intimida en moltes ocasions els seus convidats, que queden perplexos davant les seves preguntes, Javier Gutiérrez es va presentar al programa amb molta valentia i disposat a fer patir al còmic. No és d'estranyar l'actitud que va tenir l'intèrpret de 'Campeones' durant l'entrevista, ja que des del principi va deixar molt clar que ja li havien advertit sobre el 'late show'.

«Em van donar dos consells. Un, que intenti no ser més graciós que tu. I dos, que compte perquè si ensumes la por, mossegues com un gos», deia l'actor asturià entre rialles mentre el còmic es preguntava qui podria haver dit això sobre ell. Malgrat que Javier Gutiérrez no va voler revelar les seves fonts, tampoc es va tallar ni un pèl a l'hora de mostrar la seva opinió sobre l'actitud de David Broncano i treure a la llum els seus 'draps bruts'. Segons ha deixat entreveure, fora de les càmeres, el presentador seria una persona una mica prepotent, 'sosa' i bastant callada. Una opinió que va posar al còmic en dificultats i el va deixar sense paraules.

Javier Gutiérrez deixa a David Broncano per terra: «Sec i parc en paraules»

Sota el context de l'humor (gairebé negre) que caracteritza 'La Resistencia', Javier Gutiérrez s'ha assegut a la butaca de convidat amb dos objectius en ment: promocionar al màxim la seva nova sèrie, cosa que sempre evita el presentador sigui com sigui, i desafiar David Broncano. El presentador va insistir a preguntar a l'actor si havien coincidit en alguna ocasió o havien treballat junts, un tema que potser després es penediria de treure, ja que Javier Gutiérrez va aprofitar el moment per criticar el seu entrevistador.

«Et recordo en un AVE en el qual coincidim. Vas ser bastant parc en paraules, com es nota que aquí t'unten bé perquè allà vas ser més sec... Mira que jo pensava: 'mira aquest noi que maco' i em vas dir 'hola' i poc més», li deia entre rialles. «Aquí em presentes com un dels millors actors del planeta i després no em saludes als trens...», afegia l'asturià entre rialles per camuflar el 'zasca' mentre tot el públic esbroncava el còmic.

La comparació amb Cristiano Ronaldo que no li va fer gràcia a David Broncano

No obstant això, aquesta tan sols seria la primera gran estocada de la nit. Malgrat rebre llenya des del principi, Broncano va voler insistir en parlar d'un projecte publicitari en el qual tots dos havien coincidit. Finalment, tots dos es van adonar que havien treballat junts en un anunci de 'Campofrío', un projecte que li va donar via lliure a l'intèrpret per seguir carregant contra el seu interlocutor.

«He de dir que va tornar a passar el mateix. Jo vaig rodar tres dies durant 17 o 18 hores en una nau industrial perquè la publicitat són moltes hores i vas arribar tu com Cristiano Ronaldo o Messi, que no roden més d'una hora, amb un equip voltant perquè ningú se't pogués acostar...» , confessava davant la sorpresa del còmic. A més, Javier Gutiérrez va deixar entreveure que el presentador va ser una mica arrogant amb l'equip que estava treballant. «Els figurants volien fer-se fotos amb tu i vas tornar a ser sec i parc en paraules», insistia l'asturià sense tallar-se un pèl.

«Vaig anar a treballar, tenia una hora i vaig fer el meu paper d'una manera excel·lent, com sempre. És veritat que vaig estar poca estona, però vaig ser molt amable amb tothom: per què m'estàs intentant desmuntar la vida?», va cloure l'humorista de Jaén, defensant-se.


Comentaris

envia el comentari