Jorge Javier Vázquez al plató de 'Gran Hermano VIP'

El ballarí de la catalana Chanel enamora a Jorge Javier Vázquez i li trenca el cor

Jorge Javier Vázquez ha donat suport a Chanel Terrero des del principi

Jorge Javier Vázquez és un mestre del món de l'espectacle i sap perfectament quina tecla ha de tocar per entretenir el públic. Durant una de les seves intervencions televisives va reconèixer que se sentia atret per Pol Soto, el ballarí que ha actuat amb Chanel a Eurovisió. La veritat és que el jove li ha robat el cor a gran part del públic, encara que no ha entrat en el joc de ningú.

Jorge Javier Vázquez va explicar a 'Sálvame' que havia enviat un missatge a Pol «amb focs», però que ell no li havia respost. No és l'única cara que ha intentat coquetejar amb el company de Chanel. Germán González, reporter de La Fábrica de la Tele, també. El periodista ha explicat a 'Socialité' el motiu pel qual ha rebutjat tothom: podria tenir parella.

Jorge javier Vázquez en un plató de televisió
Jorge javier Vázquez és seguidor de Chanel   | GTRES

Jorge Javier va mantenir una relació de més d'una dècada amb Paco, un home força discret que sempre ha estat a l'ombra. Des de llavors no ha tornat a trobar l'amor, però el continua buscant perquè no es rendeix tan fàcilment. Quan va veure el ballarí de Chanel Terrero es va quedar captivat i va intentar contactar-hi per les xarxes socials, encara que no ho ha aconseguit.

Jorge Javier té molta influència dins i fora de la petita pantalla, per això és tan important que hagi donat suport a Chanel. El presentador va interrompre l'emissió de 'Sábado Deluxe' per revelar què pensava de l'actuació de la cantant al famós festival. «Com ho ha fet la senyora, feia temps que no m'emocionava veient Eurovisió».

Pol Soto té part de responsabilitat en aquest èxit, de fet ha esdevingut un dels grans protagonistes del moment. Germán González, el periodista de Telecinco que ha cobert el concurs, ha confessat que ell també ha intentat un acostament. Però el ballarí ja està enamorat, així que no té intenció de començar cap aventura amb ningú.

Jorge Javier Vázquez, impactat amb Chanel: «No puc respirar»

Jorge Javier sap què ha passat amb Chanel: hi havia molta gent que en parlava malament perquè no volia que representés Espanya. El pas del temps ha demostrat que és una artista amb majúscules i que els seus enemics estaven equivocats. El líder de 'Sálvame' li va enviar un missatge després d'acabar la seva actuació a Eurovisió per deixar clar que estava al seu costat.

Chanel Terrero, seriosa
Jorge Javier, interessat en l'amic de Chanel  | Instagram

«Ha estat increïble, ho hem gaudit molt, gràcies», va declarar després de veure com ballava el seu nou amor i com cantava Terrero. Va ser força sincer i va deixar clar que ningú ho podria haver fet millor, per això estava tan sorprès: «No puc respirar». Les seves paraules van causar sensació i per primera vegada en molt de temps tot el públic hi ha estat d'acord.

Chanel s'ha envoltat d'un bon cos de ball i els experts asseguren que la carrera del grup no ha fet res més que començar. Després d'Eurovisió 2022 han arrasat a la Plaza Mayor de Madrid, on han fet un petit concert. Els ballarins han explicat què és el millor de treballar amb la cantant: «La seva energia i la positivitat».

Jorge Javier Vázquez fa broma amb el seu nou fracàs

Jorge Javier coneix millor que ningú com funciona la televisió, per això sabia que l'última emissió del 'Deluxe' no funcionaria. Coincidia amb el festival d'Eurovisió, que ha reunit gairebé set milions d'espectadors, per això 'Sábado Deluxe' tindria tan poca repercussió. El presentador sap que tothom parla de la crisi d'audiència del seu programa, per això s'ha burlat del problema.

▶️ Risto estalla y desata la polémica con sus controvertidas palabras sobre Eurovisión

«Demà m'agradaria conèixer la persona que ens ha vist avui, perquè n'hi deu haver una», ha comentat entre rialles. Chanel Terrero s'ha convertit en un fenomen mediàtic i no hi ha res ni ningú que pugui apagar la seva brillantor. No té competència perquè és única en allò que fa i en part és gràcies a Pol, el ballarí que ha enamorat el país.