IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

'Supervivientes' podria deixar d'emetre's a Telecinco i passar a mans d'Antena 3

Les últimes decisions de Paolo Vasile han enfadat Marco Bassetti, qui té el poder de decisió a les seves mans

Supervivientes
Antena 3 podria emetre 'Supervivientes' | Cedida

Suposadament, la dolenta relació entre Marco Bassetti, CEO de Banijay Group, i Paolo Vasile, conseller delegat de Mediaset a Espanya, podria accelerar una gran pèrdua per Telecinco, segons indica 'El Confidencial Digital'. Es tracta de 'Supervivientes', un 'reality' que podria deixar d'estar en mans de la cadena d'ençà que la productora francesa ha comprat els drets de 'Survivor', el format original del programa.

  

El 'reality show' està en mans del grup italià fins al 2020, moment en què Mediaset hauria de negociar la renovació del contracte. Tanmateix, com el Banijay Group no està content amb les últimes decisions de Vasile, l'emissió del programa en aquesta cadena podria perillar.

Ana Rosa, l'element que fa esclatar tot

Una de les actuacions que no va agradar gens a Bassetti estava relacionada amb Ana Rosa Quintana. El problema va sorgir quan Mediaset va decidir que la presentadora es desvinculés de la productora 'Cuarzo', d'on era presidenta i CEO. Des d'aleshores, 'El Programa de Ana Rosa' es va traslladar de propietària.

Ana Rosa Quintana
L'estratègia de Paolo Vasile amb Ana Rosa Quintana | Telecinco

Així doncs, Vasile va retirar el popular programa matinal a Banijay Group i el va deixar en mans d'una altra productora creada per Xelo Montesinos, qui anteriorment va ser directora general de Cuarzo. La falta de col·laboració entre ambdues personalitats podria haver causat la detonació de la seva relació.

Alimentant la competència

Tot el poder està en mans de Bassetti perquè podrà negociar el trasllat del programa a qualsevol altra emissora o pressionar a Vasile demanant-li una oferta millor a canvi de mantenir el contracte.

Inclús, s'ha arribat a parlar de la possibilitat que 'Supervivientes' sigui ofert a Atresmedia, quedant en mans d'Antena 3. Si això succeís, el mal ja no sols seria per Vasile, sinó que també perjudicaria moltíssim Mediaset, donada la gran rivalitat entre ambdues cadenes.

La problemàtica per a la cadena no acaba aquí, ja que no es poden permetre una altra pèrdua després del fracàs de 'Gran Hermano'. A més, tots dos 'realities' donen molt de què parlar en altres programes que emet la mateixa cadena.


Comentaris

envia el comentari