Baralla en directe entre un reporter de ‘Sálvame’ i un espontani

Una persona va increpar el periodista perquè volia denunciar la situació que s’està vivint a Veneçuela

Les emissions en directe sempre presenten certs riscos, ja que pot passar qualsevol cosa. De fet, els reporters que han de sortir al carrer per explicar una notícia s’exposen a què la gent que passa al seu costat vulgui cridar l’atenció amb les seves paraules o la seva presència.

Un dels programes que compten amb un seguit de reporters que surten al carrer és ‘Sálvame’. En aquest cas, els periodistes es traslladen a prop de les cases dels famosos, als llocs dels fets d’alguna notícia d’actualitat o, fins i tot, persegueixen els personatges més populars per tal d’aconseguir una declaració. Un treball que de vegades sembla un esport de risc que posa a prova els nervis i la capacitat de reacció dels periodistes.

Un dels reporters més coneguts de ‘Sálvame’

Per a l’espai de Telecinco, aquesta secció és una de les més divertides perquè aporta moments improvisats de la mà de reporters que saben com treure suc a les seves connexions en directe. Un exemple és el periodista Sergi Ferré, que sempre ha exercit amb professionalitat i calma el seu treball a ‘Sálvame’. Però, segons explica ‘La Coctelera’, recentment ha sigut el protagonista d’una baralla amb un espontani que no li deixava fer la seva tasca en condicions.

  • També et pot interessar: Paz Padilla sorprèn al públic de 'Sálvame' amb una dansa aèria

Els fets es remunten a una crònica que estava fent Ferré per al programa de Mediaset des d’un carrer ubicat al centre d’Albacete.  El tema en qüestió eren les novetats sobre Cristina Pujol, parella de Kiko Matamoros. Fins aquí, tot anava bé però de sobte va aparèixer un espontani que va impedir que el reporter pogués fer la seva feina.

Pel que es va poder veure a l’emissió en directe a ‘Sálvame’, l’individu ja feia una estona que estava increpant al periodista fins al punt d’acabar amb la paciència de Ferré.

Un enfrontament amb insults

Carlota va intentar calmar els ànims | Telecinco
 

L’espontani volia interrompre la crònica per denunciar la situació que s’està vivint a Veneçuela i el reporter li va explicar que aquest no era el lloc per parlar sobre aquest tema. Però l’individu va fer cas omís a Ferré i va continuar amb el seu discurs. Arribats a aquest punt, el periodista de ‘Sálvame’ va perdre la paciència i li va dir «ximple».

Des del plató, Carlota Corredera va intentar calmar els ànims però finalment va tallar la connexió amb Ferré i la van reprendre després d’uns minuts, quan van aconseguir convèncer a l’home perquè deixés fer la seva feina al periodista.

  • Notícia relacionada: Anabel Pantoja torna a 'Sálvame' després d’estar hospitalitzada