YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Baralla màxima en el primer dia de programa sense Ana Rosa: «Quina vergonya»

Ha implicat a dos periodistes i a un expolític

Ana Rosa Quintana en una imatge d'arxiu
El programa d'Ana Rosa Quintana ha viscut una gran bronca | Catalunya Diari

Fa uns dies, Ana Rosa Quintana començava les seves vacances i s'acomiadava així dels espectadors de l'espai que presenta als matins a Telecinco. Ens estem referint a 'El programa d'AR'. El seu lloc l'ocupen ara dues figures. Així, ho fa Joaquín Prat a la secció de 'realities' i cor i la periodista Ana Terradillos a la taula d'actualitat.

Ha estat aquesta última la que ha hagut d'afrontar una gran baralla que s'ha produït entre dos dels seus col·laboradors. En concret, entre la periodista d''Ok Diario', María Claver, i l'expolític Juan Carlos Monedero.

Joan Carles Moneder i Maria Claver discutint a 'El programa d'AR'
Juan Carlos Monedero i María Claver han viscut una bronca | Telecinco

L'origen del conflicte

El cas Dina, que afecta Podemos, ha estat el tema que ha generat la controvèrsia. Tot ha començat quan Claver ha optat per aportar novetats de l'esmentat cas. Les seves paraules han portat a la rèplica de Monedero. Però no només a això, sinó també al fet que un i altre s'interrompessin de forma constant.

La presentadora ha intentat en diverses ocasions evitar aquests xocs, encara que sense molt encert. És més, fins i tot ha hagut d'afrontar els retrets de l'exsecretari de Podemos. Tot ha succeït quan ell anava a llegir la sentència que desmuntava les acusacions de María, ja que aquesta l'ha tornat a interrompre. És més, després d'això Terradillos ha apostat per canviar de tema.

Per aquesta circumstància, l'antic polític s'ha queixat a la conductora de l'espai dient: «És que no em deixeu parlar, vull contestar al que ha exposat Claver. Ella pot parlar i jo no». Unes paraules davant les quals Terradillos ha contestat de manera contundent: «Aquí mana qui està al mig. Monedero, calla!». És més, ha afegit: «A mi també em tallen, són ordres de la directora».

Ana Terradillos presentant 'El programa d'AR'
Ana Terradillos ha tallat la baralla d'arrel | Telecinco

D'aquesta manera es posava punt final a una batussa a tres, la primera després de la marxa de Ana Rosa  Quintana, que afronta un dur moment . I això ha donat lloc al fet que en xarxes socials s'hagi criticat l'actitud dels col·laboradors i el seu intercanvi de crits.


Comentaris

envia el comentari