Baralla al mig del carrer entre Marta de 'La Isla de las Tentaciones' i Adara

Insults al centre de la ciutat davant la mirada dels vianants

Adara Molinero al plató de Supervivientes
Adara Molinero protagonitza una baralla al centre de Madrid | GTRES

Adara Molinero i Marta Peñate són dues famoses del món televisiu per haver concursat en diversos programes de Telecinco. Ambdues tenen en comú haver estat concursants a 'Gran Hermano', tot i que l'èxit va arribar després. Adara va aconseguir l'èxit quan va proclamar-se guanyadora de 'GH VIP 7', i Marta ho va fer participant a 'La isla de las Tentaciones' amb Lester.

Ara bé, avui totes dues són notícia. El motiu? Adara i Marta han protagonitzat una vergonyosa baralla en ple centre de Madrid. Evidentment, els mitjans de comunicacions i les xarxes socials s'han fet ressò. 

L'origen de la mala relació entre Marta i Adara

Marta Peñate i Adara Molinero són dues dones amb caràcter que els agrada protagonitzar moments dramàtics. A més, cap de les dues té pèls a la llengua i en més d'una ocasió s'han criticat a les xarxes socials. Ara bé, mai s'havien vist en persona i possiblement per això hauran esclatat al mig del carrer. 

La baralla

Els mitjans de comunicació i les xarxes socials s'han fet ressò de la vergonyosa baralla que han protagonitzat Adara Molinero i Marta Peñate en ple centre de Madrid.

Amor Romeira, exconcursant de 'GH', és qui ha explicat amb detalls el conflicte. Així, ha explicat que Adara passejava pel carrer quan va veure que Marta baixava d'un cotxe. Per això, tenint en compte que està molt ofesa per les coses que ha dit sobre ella, no va dubtar en cridar la seva atenció dient-li: «Ei, tu».

La participant de 'La isla de las tentaciones', que parlava per telèfon, va cedir parlar amb Adara pensant que voldria solucionar el conflicte. No obstant això, sembla que aquesta no era la intenció. Segons Romeira, «Adara el que volia era discutir i dir-li a la cara tot el que pensava d'ella i el que havia patit per les seves crítiques».

Amor ha explicat que Molinero, molt alterada, va començar a insultar a Peñate. Ho va fer dient-li: «Tu, filla d'hospital, t'arrossegaré...». Marta va intentar calmar a Adara, però va ser impossible. Fins i tot Adara va empènyer a Marta davant l'atenta mirada dels vianants que no donaven crèdit al que estaven veient.


Marta Peñate dona la seva versió dels fets

Després que la discussió d'aquestes dues famoses de Telecinco s'hagi convertit en viral a les xarxes socials, Marta Peñate ha decidit donar la seva versió dels fets. 

Així doncs, la concursant de 'La islas de las Tentaciones', a través del seu compte d'Instagram ha explicat el que va passar. Segons la seva versió, Adara estava realment nerviosa i, en canvi, ella va mantenir la calma. És més, ha indicat que «vaig demanar-li que, per favor, es calmés perquè estàvem al mig del carrer amb molta gent que podria acabar gravant».

De la mateixa manera, no ha dubtat a indicar que l'acompanyant d'Adara va intentar frenar-la, però que era impossible. En concret, no deixava d'indicar-li: «No em dona la gana! Aquesta tia m'ha fet molt de mal!».

Marta ha volgut reflexionar sobre el succés. Així, ha pensat que les dues són culpables del conflicte: «Adara va equivocar-se quan va insultar-me per ser amiga de Sofia Suescun, i jo després vaig passar-me amb ella (...) Crec que les dues hem pecat. No crec que hagi pecat ella sola». Amb tot això, caldrà esperar per veure si Molinero pensa igual, que no s'ha pronunciat al respecte. 


Comentaris

envia el comentari