Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Nuet renuncia a l'acta de diputat i confirma el fitxatge per ERC

ÚLTIMA HORA

Detenen un jove per segrestar una dona al Montsià

Picabaralla entre Susanna Griso i un okupa barceloní: «El teu discurs fa aigües»

L'home, que va ser desnonat amb la seva parella, els seus dos fills i els seus dos gossos, ocupa una casa enorme amb piscina a Vilassar de Dalt
Susanna Griso mentre es duia a terme l'entrevista amb l'okupa i el propietari de l'habitatge a Vilassar de Dalt | Antena 3

 

Susanna Griso ha sorprès tothom en criticar un okupa català que travessa una situació d’allò més peculiar i cridanera. Tot plegat ha tingut lloc en una de les entrevistes matinals d’’Espejo Público’ a un home que explicava que s’havia vist forçat a ocupar una casa després d’haver estat desnonat de la seva.

 

El que més ha cridat l’atenció, però, és que l’home —amb la seva parella, els seus dos fills i els seus dos gossos— ocupa una casa enorme amb piscina a Vilassar de Dalt. Ha estat en aquest punt on, tot i que l’okupa ha qualificat de «normal» la seva situació, la presentadora catalana li ha etzibat: «Perdona’m però el teu discurs és molt fluix i fa aigües per tot arreu».

La batalla dialèctica entre Griso i un okupa

L’okupa ha començat explicant la seva desesperada situació. I en aquest  context, l’home ha explicat que només saber que seria desnonat del seu habitatge, va optar per posar-se en contacte amb una màfia per poder ocupar una altra casa.

 

La situació —que va ser denunciada pel mateix propietari del pis i que, present a l’entrevista, no donava crèdit al què estava veient— ha estat aprofitada per ‘Espejo Público’. Tot i això, sembla que res ha resultat com s’esperava i Susanna Griso ha mostrat la seva clara disconformitat.

 

Susanna Griso, en una imatge d'arxiu   | Antena 3

 

«Perdona'm però el teu discurs és molt flux i t’he de dir que fa aigües per tot arreu...», ha retret Griso a l’okupa mentre afirmava: «Si tu tens una situació desesperada i no et vols quedar al carrer, home, no te’n vagis a una casa amb piscina i que té propietari».

El propietari, present a la picabaralla

Ha estat el més cridaner de tot plegat. Ángel, el propietari de la casa amb piscina ocupada a Vilassar de Dalt, a Barcelona, no donava crèdit a la situació.

 

En aquest sentit, ha estat la mateixa Susanna Griso qui ha conclòs la seva taxativa crítica a l’okupa explicant: «I a sobre tens el propietari desesperat al teu costat... estàs apel·lant a la nostra empatia i no pot ser».