YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Un barceloní que assisteix de públic a 'Got Talent' centra totes les mirades

Raúl va necessitar només uns segons de pantalla per captivar al públic i convertir-se en un dels temes més parlats de Twitter durant l'emissió del concurs

Raúl Ribas, el noi del públic que va captivar als espectadors de Got Talent | Instagram (@ribas_raul)

La setmana passada, concretament el dilluns 28, començava la quarta edició del programa televisiu 'Got Talent Espanya' que ha incorporat com a novetat la renovació del 50% del jurat format pels ja veterans, Risto MejideEdurne i amb la incorporació de Paz Padilla i l'actriu Eva Isanta que dóna via al personatge 'Cuqui' a 'La que se avecina'. Aquests canvis però van quedar eclipsats, durant uns instants, per un noi del públic.

Un cop va aparèixer per la pantalla, molts van començar a preguntar per la identitat del misteriós noi d'ulls blaus del públic a través de les xarxes socials. Poc després es va conèixer que, el noi que en tan sols uns instants va captivar el públic, es tracta d'un jove de Barcelona, Raúl Ribas. Segons explica Raúl, en una entrevista a 'FormulaTV', durant aquests dies ha estat rebent constantment missatges, a través de les xarxes socials, de molta gent, «he intentat anar responent i agraint a tothom» assegura el barceloní.

De públic a protagonista

Raul Ribas, de públic a protagonista del program 'Got Talent Espanya' | Instagram (@ribas_raul)

El que no s'espera ningú és assistir com a públic a un programa de televisió i acabar convertint-se en un dels temes més parlats per les xarxes socials durant l'emissió del programa. Raúl confessa durant l'entrevista que «encara segueix al·lucinant amb tot el que ha passat».

El català encara digereix que per aparèixer només un segons per televisió és formes tot aquest enrenou. El barceloní es va convertir en el protagonista de la nit gràcies a tota la gent que va compartir i intercanviar piulades per Twitter sobre ell intentant desxifrar la seva identitat que, en aquells moments, encara era tot una incògnita.

Raúl assegura que durant aquella nit «va haver-hi molts concursants amb molt de talent i actuacions molt bones que potser mereixien ser més protagonistes que ell aquella nit». El català afirma que ha rebut alguns missatges de pretendents i molts missatges bonics de gent que no coneix el que li dóna «un xut d'autoestima». D'altra banda, el jove barceloní es descriu al seu perfil d'Instagram com un noi actiu: és instructor de zumba, artista, 'visual merchandiser' i 'personal shopper'. Tot i així no es tanca les portes a possibles ofertes televisives.

Comentaris

envia el comentari