TENS TELEGRAM?

🔴Rep cada dia la previsió del temps, CLICA AQUÍ!

Una barra metàl·lica li trenca el dit a la periodista Carme Chaparro

La catalana afronta la situació amb sentit de l'humor i optimisme
La periodista Carme Chaparro és la presentadora del programa 'Cuatro al día' | Cuatro

 

Carme Chaparro s'ha trencat un dia del peu. Sí, pot semblar una mala notícia, però la veritat és que ella, amb l'optimisme que la caracteritza, li ha tret ferro al tema i, simplement, s'ha pres aquesta fractura per a lluir més que mai unes boniques sandàlies cada dia.

 

La presentadora de 'Cuatro al día', va anunciar la seva fractura a través del seu perfil d'Instagram, i ho va fer amb una fotografia i un text que, lluny de maleïr la seva mala sort, simplement acceptava la situació i l'afrontava amb optimisme.

 

 

Chaparro es lliurarà durant unes setmanes de les sabates de tacó

«Doncs res, que sóc pocatraça (us ho havia dit, veritat?), i em va caure una barra metàl·lica al peu. Fractura. Uns dies sense tacons i llestos», explicava la periodista. D'aquesta forma, Chaparro es lliurarà durant unes setmanes de les sabates de tacó que, precisament, no són sant de la seva devoció, ja que tal com ella va dir: «Un stiletto estret i amb molt tacó és insuportable, la veritat. I més si voleu que camini de forma natural pel plató».

 

La lesió no ha impedit que Chaparro segueixi amb la seva rutina laboral. En aquest sentit, la periodista ha agraït la dedicació i atenció de la seva resta de companys que la cuiden i l'atenen de forma molt afectuosa.

 

«Gràcies equipàs de @cuatroaldia per consentir-me sempre, però més aquests dies per la meva lesió (fins i tot em porteu el dinar a la meva taula). Estimada @ladeoriente, saps que t'estimo, no feia falta que sortissis corrents per sandàlies que em pogués ficar amb l'embenatge, que no paro d'espantar-te. Shhh, un secret us explico: cada vegada que la truco, m'agafa el telèfon tremolant de por en plan a veure què li ha passat aquesta vegada...». Així doncs, Chaparro no té motius per a preocupar-se, ja que la seva lesió es curarà aviat i els seus companys de programa li donen suport, afecte i estima.

 

També et poden interessar...