Jordi Basté torna a TV3 amb un programa sobre la vida quotidiana

El programa explorarà problemes quotidians com el canvi climàtic, la globalització i els efectes de la tecnologia

Jordi Basté
Jordi Basté, en una imatge d'arxiu   | Cedida

Jordi Basté torna a TV3. El popular periodista i actual director d’’El Món a Rac1’, tornarà a la televisió amb un programa de 13 capítols i que explorarà problemes quotidians com el canvi climàtic, la globalització i els efectes de la tecnologia. Basté, que torna a aterrar a la televisió catalana de la mà de la productora Lavínia, compaginarà la tasca televisiva amb la ràdio.

Tal com ha tret a la llum la mateixa CCMA, el nou espai televisiu del presentador consistirà en un total de tretze episodis temàtics que cobriran àmbits diversos més enllà dels esmentats —com el transport, la medicina, l'habitatge, l'esport o l'alimentació— i, per rematar-ho, Basté conversarà amb diferents especialistes per analitzar la problemàtica del tema abordat.

Basté torna a TV3

Si bé és cert que fa un parell d’anys el vam poder veure entrevistant Gerard Piqué al Camp Nou en motiu del programa ‘Fora de Sèrie’, també ho és que Basté feia temps que no tenia un programa plenament integrat a la graella de la Televisió de Catalunya.

En aquest sentit, però, cal esmentar que el mateix Basté va començar a fer-se un nom en el món del periodisme a ‘Catalunya Ràdio’. L’actual presentador de ‘Rac1’ va passar un total de 22 anys a l’emissora pública catalana i d’especial rellevància, així mateix, van ser els anys que va passar al costat de Joaquim Maria Puyal.

Posteriorment, el mateix Jordi Basté va participar en programes de la casa com ‘Gol a gol’, ‘Basquetmania’ i ‘Fora de sèrie’. Des del 2008 dirigeix i presenta el magazín diari ‘El Món a RAC1’.

L’anterior etapa de Jordi Basté a TV3

Jordi Basté va visitar el plató del 'Tot es mou' TV3 la setmana passada per presentar la seva novel·la 'Els coloms de la Boqueria', escrita conjuntament amb Marc Artigau. I, de fet, com ja és habitual amb els ‘veterans’ de la casa, el periodista va ser protagonista de la secció 'La teva primera vegada a TV3', on se'l va poder veure com a padrí en la boda d'un exjugador de bàsquet l'any 1990.

Jordi Basté recordant la seva etapa a 'La tarda és nostra' de TV3 l'any 1994
Jordi Basté recordant la seva etapa a 'La tarda és nostra' de TV3 l'any 1994 | TV3

 


Comentaris

envia el comentari