'Supervivientes 2020' anuncia el seu tercer concursant oficial: Bea Ratamal

Guanyadora de 'GH 17' és la nova concursant de 'Supervivents'

Jorge Javier al plató de 'Supervivientes 2019'
Tercer concursant de 'Supervivientes' confirmat | Catalunya Diari

Mitele Plus ha estat la plataforma triada per a revelar el tercer concursant de 'Supervivientes'. Van passant els dies i per fi anem sabent en comptagotes els noms dels concursants del 'reality' que es presenta com el més dur de la seva història, i per al moment, ja hi ha un concursant català confirmat.

Telecinco ha fet oficial el nom d'un nou participant que viatjarà a  Honduras a través de la seva plataforma de pagament. Queden dues setmanes per l'inici del programa estrella de Mediaset, podem confirmar que a la llista d'aventurers se li suma Bea Retamal, guanyadora de 'Gran Hermano 17'.

La jove arriba al programa després d'estar uns anys apartada de la televisió, però molt activa a les xarxes socials. Després de guanyar 'GH', es va dedicar a pujar vídeos al canal Mtmad, juntament amb el que en aquell moment era la seva parella, Rodi, també exconcursant de  'GH 17'.

Bea Retamal intentarà repetir l'èxit de 'GH'

Després de la seva ruptura, Bea ha reprès la seva relació amb Adri, la seva exparella, i ara un temps després ha acceptat l'oferta per a posar rumb a Hondures. El 'reality' de supervivència està molt a prop i a poc a poc es van descobrint més detalls sobre la identitat dels concursants que s'embarcaran en aquesta aventura.

Aqueta edició promet ser de les més extremes que es recorden i l'exparella de Rodri té la intenció de fer un bon paper en el concurs, de la mateixa manera que el va fer en 'GH'. Bea va guanyar aquell 'reality' havent estat expulsada per l'audiència i posteriorment readmesa en la repesca, una victòria complicada.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari