YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Beatriz Montañez, de triomfar a 'La Sexta' a viure sola al bosc amb 150 euros

La periodista s'ha allunyat del focus mediàtic per viure de forma austera en una casa al bosc

Primer pla de Beatriz Montañez
Beatriz Montañez, de triomfar a 'La Sexta' a viure sola al bosc amb 150 euros  | GTRES

Beatriz Montañez, la famosa copresentadora de La Sexta a 'El Intermedio' amb el Gran Wyoming abans que Sandra Sabatés la substituís, ha ofert una entrevista molt profunda després d'anys allunyada del focus mediàtic. Montañez va estar cinc anys al programa d''Atresmedia', i des d'allà va tornar un temps més tard com a copresentadora de 'Hable con ellas'.

Però, la veritat és que després d'aquesta última aparició televisiva, Beatriz Montañez ho va deixar tot i se'n va anar a viure sola a una casa perduda enmig de bosc. «La solitud és, ha estat i serà la millor amiga que he tingut mai», ha afirmat l'antiga presentadora de La Sexta al programa 'Hoy por hoy' amb Angels Barceló. «Estava perdudíssima. És molt difícil quan no saps quin camí prendre. Volia provar una mica de tot. La vida és pura elecció», ha revelat la periodista.

Sorprèn l'afirmació de l'expresentadora de 'El Intermedio' quan li pregunten per la despesa que realitza cada mes en el lloc on viu. Normalment gasta entre 100 i 150 euros al mes, el necessari per comprar menjar i viure a casa del bosc, lluny de tot el que abans necessitava i que des de fa temps considera que ja no és vital.

Beatriz Montañez és vegana, té panells fotovoltaics i recull aigua d'un pou

La periodista afirma que té «una mensualitat petita», però justa per viure sense complicacions. La periodista es defineix més com «una persona guerrera», ha admès que actualment és vegana, té panells fotovoltaics i agafa aigua d'un pou. És l'únic que cal per aconseguir la calma que «necessitava», ja que «les eleccions el que fan és convidar a crear la dificultat de triar», sosté la periodista.

A més, al diari 'La Verdad', explica en una entrevista com s'organitza econòmicament: «Aquests anys he hagut de viure de forma molt austera, he necessitat organitzar-me per estirar els estalvis. I ha estat meravellós! Jo era una malgastadora i mai he donat importància als diners, he sigut d'estar sempre convidant els amics a sopars i viatges, però ara tot ha canviat».

«Per exemple, m'agrada el cafè; i el cafè bo, el de Colòmbia, és molt car. Així que ara només puc agafar-me un els diumenges, i quan arriba aquest dia és una festa: torno a sentir-me com una nena que ha rebut un regal. Així em prenc ara les coses materials», confessa Montañez.

Troba a faltar l'èxit en la televisió?

Montañez és clara i meridiana per confessar si d'una manera o una altra troba a faltar els focus de la televisió, que tant èxit li van donar en el seu dia. «No trobo a faltar res d'això, absolutament. Sí que trobo a faltar el contacte amb la pell d'una altra persona, una abraçada, que algú et faci una carícia o et toqui el cap. La resta no, sempre m'ha creat incomoditat la popularitat o que em reconeguin pel carrer. Quan estàs en un programa de televisió en 'prime time' ja saps que hi ha coses que no pots fer, com anar-te'n a un bar a emborratxar-te amb els teus amics», explica en l'entrevista.

La periodista viu en el seu món i molt feliç, malgrat tot el que passa al país en l'àmbit polític, entre mocions de censura i convocatòries avançades d'eleccions, com a la Comunitat de Madrid. «Sincerament, és que aquestes notícies ni m'arriben perquè ara trio el que vull saber. Entenc que són processos temporals i circumstancials de la política i no poso la meva energia en això. Prefereixo les resolucions als processos», conclou.


Comentaris

envia el comentari