Beatriz Rico esclata després de ser atacada pel seu aspecte físic a 'Pasapalabra'

L'actriu asturiana ha contestat tots els seus crítics a través de les xarxes socials

Beatriz Rico
Beatriz Rico, a 'Pasapalabra'. | Antena 3

Beatriz Rico ha esclatat a les xarxes socials després de ser insultada pel seu aspecte físic. La reconeguda actriu es va acabar convertint en la protagonista inesperada del programa 'Pasapalabra', sent durament criticada per la seva imatge després d'acudir com a convidada al famós concurs d'Antena 3. L'actriu asturiana, destacada per la seva llarga trajectòria en cinema, teatre i televisió, ha volgut tancar tota la polèmica sorgida al voltant del seu suposat canvi físic a través d'un comunicat.

Beatriz Rico contesta les crítiques després d'acudir com a convidada a 'Pasapalabra'

Beatriz Rico ha publicat un extens missatge en el seu perfil oficial de Twitter per fer callar totes les crítiques sorgides després d'acudir com a convidada a 'Pasapalabra'. En el tuit, l'artista confessa que els insults li han dolgut molt i, per aquesta raó, ha decidit manifestar-se públicament, tot i que la seva postura inicial havia estat mantenir-se allunyada del debat. «Amb això vull deixar aquí el tema, que m'ha resultat molt dolorós per l'acarnissament amb què molts s'expressaven. I no volia donar explicacions, però ara em ve de gust», ha començat escrivint l'actriu.

L'asturiana, encara incrèdula, ha mostrat la seva incomprensió per l'enrenou generat pel seu aspecte físic i ha aportat dues imatges en les que intenta trobar les suposades diferències físiques que alguns usuaris van apreciar durant el seu pas pel programa. En una de les imatges, apareix Beatriz Rico al plató de 'Pasapalabra' el juny del 2019, mentre que la segona es tracta d'una fotografia actual de l'actriu durant la seva última visita al programa.

«A la esquerra, Pasapalabra al juny 2019. A la dreta, la setmana passada. Segueixo sense entendre què s'ha vist d'estrany els que han escrit coses com 'què s'ha fet a la cara, s'ha destrossat', 'està irreconeixible, què s'ha fet?', 'Està raríssima, no sembla ella' i més coses que no repetiré. I jo, us juro que per més que miro i remiro, em veig igual», assegura l'actriu sense entendre el motiu de les crítiques. Segons ella mateixa ha reconegut, l'única diferència apreciable es pot veure al maquillatge actual que, per motius de seguretat davant el coronavirus, es va realitzar ella mateixa.

«L'única explicació que trobo és que no teníem maquillatge ni perruqueria per les mesures Covid, i una no s'arregla com ho fan els professionals que hi ha a la televisió», explicava l'asturiana.

Beatriz Rico li envia un missatge clar als seus 'haters': «Vau ficar la pota»

En el seu extens comunicat, Beatriz Rico ha reflexionat sobre «què empeny la gent a escriure barbaritats gratuïtes» a les xarxes socials i sobre la llibertat d'expressió. «La llibertat d'expressió no et dóna carta blanca per mentir, insultar i injuriar una persona, perquè aquí comença el meu dret a l'honor, en el moment que t'estàs passant, i llavors la podem liar parda», ha defensat l'actriu a Twitter .

Finalment, l'artista asturiana ha volgut explicar que sí que es va fer un petit i subtil retoc estètic a la cara «fa molts anys», però ha defensat que en l'actualitat no s'ha fet res i que, en cas de fer-ho, tampoc justificaria cap insult cap al seu físic.


Comentaris

envia el comentari