Beatriz Talegón abandona 'Todo es mentira' entre retrets

Beatriz Talegón s'ha mostrat contrariada amb el tractament que ha tingut el programa amb un tema, en el qual ella era la protagonista.

risto mejide
Risto Mejide tracta temes molt polèmics al seu programa | Cuatro

Beatriz Talgón, habitual dels programes de televisió con analista política, es converteix en algunes ocasions en centre de la notícia i això és el que ha passat, aquest cop, vinculat amb el programa de Risto Mejide 'Todo es mentira'.

La tertuliana es va mostrar, en un primer moment, molesta per no haver estat citada per participar en el programa un cop a la setmana, com ella ja tenia pactat. Però els fets van una mica més enllà. Segons explica la col·laboradora l'equip del programa li va trucar perquè opinés sobre el cas de les filtracions dels CDR, malgrat no haver estat citada per col·laborar en el programa d'aquell dia. Un cop l'equip va obtenir l'àudio de la tertuliana i segons explica ella, es va emetre com si ella fos el centre d'atenció de les filtracions i estigués implicada. Davant d'això, ella va demanar al programa que ho rectifiquessin, una rectificació que d'altra banda, mai va arribar.

Un fals directe

En veure que el programa no rectificava, ella va voler contactar amb el programa en directe, però el seu requeriment no va ser atès perquè el programa estava gravat des del matí, malgrat i que sempre el retolin com a 'directe'. Davant d'aquesta situació, ella va acordar amb el programa que ahir dilluns corregirien la informació i això no va passar, però a més, van fer broma sobre el parador desconegut de Talegón. Davant d'aquesta situació ella ha anunciat via Twitter que plega del programa, abans que diguin que l'han acomiadat ells.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari