Belén Esteban abandona el plató de 'Sálvame' per no parlar de Jesulín

Des del plató es parlava de la nova feina de la Campanario com a odontòloga a Lloret de Mar

Belén Esteban a 'Sálvame'
Belén Esteban va demanar no parlar del tema | Telecinco

Belén Esteban sempre ha parlat molt de la seva vida privada. De fet, es va fer famosa per vendre la seva relació amb la seva exparella, Jesulín de Ubrique. Però després d'estar molts anys al plató de 'Sálvame' encenent-se per les novetats a la vida de Jesulín i la seva actual dona, Maria José Campanario, l'Esteban ha decidit passar pàgina i no opinar res al respecte. 

En aquest sentit, el passat divendres des de 'Sálvame' va saltar el tema que la Campanario estava treballant com a odontòloga a Lloret de Mar. La presentadora, Núria Marín, va intentar conèixer que en pensava al respecte l'Esteban, això sí, sense èxit. De fet, la de Paracuellos va decidir abandonar el plató per a evitar parlar de la nova situació laboral de la Campanario i va demanar, si us plau, als seus companys que «no m'escalfeu».

Una promesa que ha de complir

I és que, segons va explicar ella mateixa, ha promès a algú de la seva família que no parlaria res d'aquest tema i que, per tant, la seva promesa anava més enllà d'una petició de qualsevol persona del programa. Davant la insistència de la presentadora, l'Esteban va dir: «Escolta'm: és que si jo vaig dir a algú que no parlaria, per molt que tu em diguis, aquesta persona és més important que tots els que hi ha aquí, amb tots els meus respectes».

Núria Marín presentant 'Sálvame'
L'Esteban va demanar a Núria Marín no parlar del seu ex | Telecinco

 

«Jo col·laboro amb tot, però com comprendreu, em costa callar-me. I m'he de callar», insistia l'Esteban. Finalment, va dir-li als seus companys que: «Vosaltres sou lliure per a dir que el vulgueu, però permeteu-me que jo no hi participi. Ja sabeu que si se m'encén la metxa, sóc les falles de València». Davant aquesta rotunda decisió de no parlar res de Jesulín i la seva dona, la col·laboradora va abandonar el plató i va deixar pas a què la resta de companys parlessin lliurement del tema.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari