Belén Esteban al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban, apartada dels platós de Telecinco per un fort accident domèstic

La 'princesa del poble' ha entrat en directe per explicar la seva situació

Belén Esteban sembla què s'hagi creuat amb un gat negre. La col·laboradora ha estat una de les persones de l'equip de 'Sálvame’ que més setmanes ha estat confinada per culpa del coronavirus. Els seus problemes de salut la van assenyalar com una persona de risc, i per aquest motiu els seus caps van decidir deixar-la a casa durant la primera onada del virus per a evitar posar-la en perill. En veure que la situació s'allargava, van decidir crear-li una secció de cuina perquè pogués continuar treballant des de casa. L'espai va tenir tant d'èxit que fins i tot es va traduir en un llibre, on es recullen moltes de les receptes de la tertuliana estrella de 'Sálvame'.

La veïna de Paracuellos va celebrar molt quan va poder tornar a treballar amb els seus companys, però aquesta felicitat ha arribat a la seva fi. Un contratemps ha obligat la col·laboradora a tornar a deixar el seu lloc de treball en televisió per a poder recuperar-se d'una aparatosa caiguda.

Belén Esteban estarà de baixa i no podrà col·laborar a 'Sálvame'

Aquesta tarda Belén Esteban entrava per videoconferència a 'Sálvame' per a explicar que dissabte passat, amb tota la neu i el gel que va caure a Madrid, va relliscar per les escales de la seva casa i es va fer un esquinç en els genolls, que li impedeixen moure's i per tant, desplaçar-se fins a les instal·lacions de Mediaset.

Jorge Javier Vázquez comptava durant la intervenció de la col·laboradora que aquesta estava de baixa i que havia tingut l'amabilitat de concedir una connexió amb el programa per a explicar als espectadors el que li havia ocorregut. El seu adéu per temps indefinit de 'Sálvame' coincideix amb el pitjor moment de la seva relació amb Anabel Pantoja.

Si bé és cert que les dues han fet gala sempre de la bona amistat que les uneix, en les últimes setmanes aquesta relació s'ha refredat i estaria més prop de ser un tracte de companyes que no d'amigues pròximes com ho han estat sempre.

Els motius que poden haver causat aquest distanciament són diversos. El primer ha estat palpable pels espectadors del programa. En les últimes connexions d’Anabel des de la seva casa, aquesta es mostrava altiva, prepotent i gens empàtica amb els seus companys, que en un intent de voler fer bé el seu treball, intentaven preguntar a la jove per la seva família.

La secció de cuina de Belén Esteban podria tornar

La col·laboradora haurà d'estar un temps allunyada dels platós de televisió per a poder recuperar-se de l’esquinç i també dels lligaments que s'han vist afectats per la caiguda. Ella mateixa ha admès que va relliscar per què va sortir al jardí amb les sabatilles d'anar per casa, un calçat gens apte per a la neu i el gel que es va instaurar per tot Madrid i amb especial densitat a Paracuellos del Jarama, la població on viu l'estrella de 'Sálvame’.

Davant la impossibilitat de poder fent el seu treball, Jorge Javier Vázquez li ha demanat a Belén Esteban que mentre duri la seva baixa, realitzi per al programa la secció de cuina que va realitzar durant el confinament i que es va convertir en un dels grans reclams del programa.

Pel seu costat, Belén no s'ha mostrat molt favorable a l'oferiment, encara que ha dit que ho parlaria amb els directors del programa per a veure que es podia fer. Veurem quants dies passen fins que puguem veure a l'Esteban en el seu lloc habitual de treball.

Alhora, queda pendent saber el motiu pel qual ja no es parla amb Anabel i segons ha indicat Jorge Javier, l'inici d'aquest distanciament podria estar relacionat amb un projecte empresarial de Belén Esteban. La ‘princesa del poble’ creia que comptaria amb el suport de la seva amiga i Anabel, segons sembla, hauria declinat col·laborar amb ella i li hauria donat l'esquena quan més l'ha necessitat. De moment cap de les dues ha aclarit el motiu d'aquest distanciament.