Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

TRÀGIC

🔥 Moren una mare i el seu fill en un incendi a Tortosa

ÚLTIMA HORA

🚄 La línia R4 de Rodalies, interrompuda a l'Alt Penedès

URGENT

🔴 Torra canvia el llaç groc per un de blanc a l'edifici de la Generalitat

Belén Esteban critica Gustavo per una altra presumpta relació amorosa en què estaria involucrat

El paparazzi ho va negar afirmant que es tractava d'una «barbaritat»
El dur confrontament entre Belén Esteban i Gustavo González | Mediaset

Les polèmiques relacions sentimentals de Gustavo González acostumen a protagonitzar les tardes de 'Sálvame'. En l'última ocasió en què ha estat el punt de mira, no ha sortit molt ben parat després de discutir amb Belén Esteban. La col·laboradora el va començar a criticar i va ficar sobre la taula certes acusacions que el deixaven molt malament, però ell es va defensar en tot moment intentant controlar una situació que era incòmode i alhora no aportava cap fet verídic, segons ell remarcava.

 

'La princesa del poble' va parlar sobre una suposada relació que Gustavo hauria mantingut amb una amiga de la seva exdona. El paparazzi ho va negar tot i va afirmar que es tractava d'una «barbaritat», però la col·laboradora va continuar insistint i atacant-lo: «Gustavo, vinc aquí per donar informació que em donen les meves fonts, com has fet tu mil vegades, d'acord?». A més, 'la princesa del poble' va assegurar que era informació veraç i contrastada.

Un detall clau

Abans que discutissin, Belén Esteban tenia a les seves mans una dada secreta que va compartir amb els seus companys abans que arranqués el programa, ja que era una informació molt important i preferia explicar-la en privat.

 

No obstant això, el col·laborador continuava oposant-se a les seves crítiques i als seus atacs, sense mostrar cap tipus de preocupació. La situació va ficar molt tensa Belén que va saltar contra ell: «Si surten dones explicant una història, què fem?». Així va aconseguir tot el suport del públic que van aplaudir amb força.

 

Gustavo González, acorralat a 'Sálvame' | Telecinco

Al final, la dada secreta no va ser revelada, tot i que era evident que hauria de ser de gran rellevància. Haurem d'esperar a rebre més informació per poder descobrir que amaga Gustavo. Probablement, la relació amb María Lapiedra no sigui l'única que ha comportat que es trenqui el seu matrimoni.