Belén Esteban, amb un peu fora de 'Sálvame': Hi ha un informe de Telecinco

La col·laboradora no travessa el seu millor moment

Belén Esteban al plató de 'Sálvame'
Belén Esteban, amb un peu fora de 'Sálvame': Hi ha un informe de Telecinco | Telecinco

Des de fa un temps, Belén Esteban no travessa un bon moment professional. I és que no sols no ha funcionat el seu negoci de productes per a la llar, sinó que la seva presència a la televisió ja no és la que era. És a dir, ja no aconsegueix les xifres d'audiència d'anys enrere.

Precisament aquesta situació ha portat al fet que, segons el mitjà 'Periodista Digital', existeixi un informe en Telecinco que indica que la col·laboradora ha de deixar 'Sálvame'.

Belén Esteban podria deixar la televisió

La 'princesa del poble' fa mesos que està perdent estirada davant l'audiència, i fins i tot enfadant a Mediaset. Així, les seves últimes entrevistes no han aconseguit 'enganxar' al públic com fa anys i, a més, ha tingut un dur enfrontament amb Jorge Javier Vázquez. Això sense passar per alt que, a causa d'aquest xoc, fins i tot es va plantejar deixar 'Sálvame' i marxar a 'Viva la vida'.

No obstant això, ara, per si no n'hi hagués prou, a totes aquestes situacions que la tenen a la corda fluixa s'hi ha sumat una més. En concret, li ha sortit una dura rival. I aquesta no és una altra que Paz Padilla. Aquesta, presentadora i actriu, ha aconseguit una espectacular audiència amb la seva entrevista en 'Sábado Deluxe', on va parlar de la pèrdua del seu marit. 

És més, la gaditana ha aconseguit comptar amb gairebé dos milions de seguidors a les xarxes socials. I tot davant de Belén, que no supera el milió de fans a Instagram. Però aquí no queda tot. La mateixa Lydia Lozano també va collir una gran audiència amb la seva recent entrevista a 'Mi casa es la tuya'.

D'aquesta manera, va demostrar que la seva figura, com la de Padilla, sí que generen interès en el públic, que sembla haver deixat de costat a Belén Esteban. I és que sembla que elles dues han ocupat el tron de 'la princesa del poble'.

Paz Padilla al plató de 'Sálvame'
Sembla que Paz Padilla ha desbancat Belén Esteban | Telecinco

Segons es rumoreja, Mediaset estava pressionant a la de San Blas perquè 'revisqués' la seva popularitat. Com? Tornant a parlar del seu ex, Jesulín de Ubrique, i de la seva família. És més, fins i tot a ell se li ha proposat una suma abundant de diners perquè s'assegui al 'Deluxe' i tingui un 'cara a cara' amb la seva exdona. No obstant això, de moment, cap de les dues parts han accedit.

Per tot el que s'ha exposat, segons 'Periodista Digital', Telecinco estaria considerant la possibilitat que Belén Esteban descansés un temps. Sí, que deixés el seu lloc de col·laboradora a 'Sálvame' durant una temporada. L'objectiu no seria un altre que evitar que l'interès que desperta no continuï decaient. Aposten per allunyar-la un temps de televisió perquè després tornés amb més força que mai.

Caldrà esperar per a veure si succeeix així i la de San Blas es pren unes vacances imposades.


Comentaris

envia el comentari