Una amenaça de Belén Esteban en directe deixa muda la seva filla, Andrea Janeiro

La col·laboradora ha sigut molt clara durant l'emisió del diumenge del 'Deluxe'

Belén Esteban en directe al plató de 'Sálvame'
Una amenaça de Belén Esteban en directe deixa muda la seva filla, Andrea Janeiro | Europa Press

Belén Esteban i la seva filla, Andrea Janeiro, han cobrat protagonisme aquests dies sense voler-ho. Tot ha succeït perquè María José Campanario, esposa de Jesulín de Ubrique, que és el pare de l'esmentada jove, ha carregat contra elles. En concret, ha fet servir les xarxes socials per a insultar i 'amenaçar' a la col·laboradora de 'Sálvame'.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'afectada va respondre a aquestes paraules en 'Sábado Deluxe', i després d'aquestes s'ha conegut l'opinió de la dona del torero. Sembla que aquesta no es penedeix i estaria disposada a revelar informació de la col·laboradora i, per aquest motiu, aquesta ha llançat una clara advertència cap a Campanario.

Continua la 'guerra'

Com hem esmentat, María José Campanario, com es va revelar ahir a 'Viva la vida', no es penedeix de les declaracions que va realitzar sobre Belén Esteban i aquesta circumstància ha fet enfadar a la 'princesa del poble'. No obstant això, també li ha molestat enormement que l'esposa de Jesulín estigui deixant caure que un ex-xicot de la col·laboradora podria parlar, concretament, podria explicar una cosa molt forta sobre Belén que va ocórrer dues dècades enrere.

Davant aquesta informació, la col·laboradora s'ha mostrat disposada a prendre mesures, tal com va aparèixer a l'edició d'ahir, diumenge, del 'Deluxe'. I és que, exactament, Belén s'ha dirigit a la càmera i ha llançat una clara advertència: «Digueu el que esteu insinuant. Si voleu treure merda meva de fa 21 anys, treure-la, perquè jo sé el que tu i l'altre voleu. No entraré en res, però com jo escolti què voleu explicar, agafo el telèfon i denuncio a tot Deu, a tot programa, productora i cadenes».

Una altra advertència d'Esteban

Malgrat això, aquesta no ha estat l'única advertència de la col·laboradora, ja que també ha aprofitat el directe per indicar-li a María José Campanario alguna cosa més. Li ha dit que si aquesta comença a 'treure merda', ella no dubtarà a prendre altres mesures.

Quines mesures? Fonamentalment revelarà informació que té en el seu telèfon i que no deixaria en bon lloc ni a Jesulín ni tampoc a la seva dona. Al respecte ha indicat: «Això del meu mòbil només ho sabem tres persones: el meu marit, la meva filla i jo. Si veig que mouen fitxa, ho hauré de fer».

En aquest punt els altres col·laboradors han volgut conèixer aquestes dades a les quals es refereix, però Belén Esteban no els hi ha revelat. Això sí, ha dit: «No ho diré i intentareu treure-ho, però no ho diré. No digueu 'm'he assabentat' perquè és impossible. Només ho sap el meu nucli familiar, la meva filla, el meu marit i jo».

María Patiño descobreix la informació del mòbil

La de Paracuellos s'ha negat en tot moment a revelar la 'bomba' que amaga en el seu telèfon. Tot i això, finalment ha acabat cedint perquè un dels seus companys pogués llegir la mateixa i l'afortunada ha sigut María Patiño. La periodista ha llegit el que li ha mostrat Esteban i s'ha quedat estupefacta davant les dades als quals ha tingut accés.

Després d'aquest instant de perplexitat ha manifestat: «Encara que jo m'enfadi amb Belén, que espero que no passi, el que he vist no ho explicaré mai. Però, et diré una cosa Belén, (...) Tens ara la capacitat de comptar fins a deu, però no m'hi havia imaginat que tenies aquesta capacitat d'autocontrol». Així mateix, no ha dubtat a afegir: «Et dono l'enhorabona per això, perquè el més dolorós que pot haver-hi és això. Et juro que jo...».

En aquest moment, la col·laboradora ha interromput per indicar: «Tinc la capacitat d'autocontrol per ella», al·ludint així a la seva filla Andrea Janeiro. Per finalitzar l'assumpte, Patiño ha comentat amb llàgrimes als ulls: «Estic emocionada perquè per a mi el que més mal fa és un fill i jo, coneixent com és ella de vehement i visceral, he de dir que em poso de genolls. Jo crec humilment que no hagués estat capaç de controlar-me tant».

Davant d'això, Belén ha dit: «Saps què és el pitjor? Que tots ho sabien i ningú defensa, però jo sí. I els crits a casa de cada un, perquè això (la informació que hi ha al mòbil) és una vergonya».


Comentaris

envia el comentari