Belén Esteban arriba al límit a 'Sálvame' i provoca un terratrèmol a Telecinco

La col·laboradora s'ha mostrat molt molesta amb el tracte que li està donant el programa

Imatge de Belén Esteban
Belén Esteban s'ha molestat molt amb el programa de Telecinco | Telecinco

El nou concurs de 'Sálvame' no està tenint gaire bons resultats, o almenys no fa feliç als seus concursants, i no només pel que ha passat amb Chelo García Cortés, la primera concursant del joc. Avui una de les principals damnificades ha estat Belén Esteban, víctima d'una de les preguntes que se li han fet a Chelo.

Per ser més exactes, la pregunta apuntava de manera directa a Belén, com ha assegurat la col·laboradora, que ha muntat un drama i s'ha enfadat amb els directors del programa, considerant que l'estaven atacant sense ser ella la protagonista del concurs.

Per cent euros, Chelo havia de respondre amb molta sinceritat a aquesta pregunta: Consideres que Belén Esteban és poc treballadora i molt rondinaire? La periodista no ha hagut de pensar gaire i no ha dubtat en respondre que no, i ho ha justificat dient que fa molt temps que treballa amb la de Paracuellos i sempre l'ha considerat bona companya i molt treballadora.

Per la seva banda, Belén Esteban ha confessat que no s'ha enfadat amb la seva companya, però no pot dir el mateix dels directors del programa. Ha manifestat que no li ha agradat gens que es posi en dubte la seva entrega amb el treball i amb el programa. Tant és així ,que ha decidit posar el seu lloc de treball a disposició del programa, donant-los l'opció d'acomiadar-la si consideren que ja no compleix els requisits idonis per desenvolupar la seva feina als platós de Telecinco.

Belén Esteban demana treballar menys dies

La mateixa col·laboradora, que ja fa anys que treballa a Telecinco, ha explicat que en més d'una ocasió ha demanat als seus caps treballar menys dies i tenir molta més disponibilitat per als seus assumptes personals, una sol·licitud que sembla que no ha estat acceptada pels directors de 'Sálvame'. 

El programa segueix comptant amb la seva col·laboració i apareix al plató moltes de les tardes que s'emet el programa. A aquestes col·laboracions cal sumar les aparicions que fa Belén al 'Deluxe' i en alguns dels debats de 'realities' que es fan en aquesta mateixa cadena. Tots sabem que sense Belén Esteban seria una mica avorrit. 


Comentaris

envia el comentari