Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Belén Esteban, aturada per la policia durant el rodatge de la seva nova secció a ‘Sálvame’

La de San Blas conduïa en companyia de ‘Los Javis’ quan van succeir els fets
Belén Esteban junt amb 'los Javis' gravant la seva nova secció de 'Sálvame' | Telecinco
 

 

Pocs dies abans d’estrenar la seva nova secció a ‘Sálvame’, i enmig d’un dels rodatges, Belén Esteban ha viscut moments de tensió a causa de la Policia Nacional. Així doncs, ‘Belén a bordo’ no ha tingut el començat desitjat per la seva conductora, ja que va ser aturada per les autoritats en un control rutinari.

 

Tan sols un any després de treure’s el carnet de conduir, la ‘princesa del poble’ ja s’ha atrevit a posar-se al capdavant d’una secció on l’escenari es configura a l’interior d’un cotxe. La seva nova secció es vertebrarà al voltant d’una sèrie d’entrevistes a personatges famosos de l’actualitat.

Crida especialment l’atenció que sigui precisament la de San Blas l’encarregada de dur a terme aquesta part del programa, ja que va tenir força problemes per aprovar l’examen de conduir. Però el món és dels valents, i ‘Los Javis’ no han dubtat ni un moment a l’hora de pujar al cotxe de la ‘princesa del poble’ i continuar mostrant al món la seva essència.

 

Belén va haver de passar pel tràngol de superar un control policial

Així que, enmig d’un programa on Belén va poder mostrar els seus dots per a la conducció, així com d’entrevistar a Calvo i Ambrossi i fins i tot de demostrar el seu anglès cantant una cançó de Whitney Houston –abans, però, ja advertia a ‘Los Javis’: «Ja veureu el meu anglès, al·lucinareu», comentava la Esteban–, l’exdona de Jesulín d'Ubrique va haver d’enfrontar la Policia Nacional.

 

La Policia Nacional para el cotxe de Belén Esteban | Telecinco
 

 

«Mare meva, mare meva... Amb tot el que arribem a portar aquí dins!» eren les primeres paraules de la col·laboradora quan va albirar el control. Així doncs, la conductora de la nova secció es va veure obligada a aturar la gravació, una mesura que no li va fer especial gràcia. «El que ens faltava!» comentava mentre procedia a aturar-se. 

L’any passat, la Esteban es va negar a entrar a ‘Sálvame’ en cotxe

Tot apunta que Belén ha aconseguit esborrar els fantasmes del passat. I és que durant les emissions de ‘Sálvame’ de l’any passat, tot i mostrar-se satisfeta i orgullosa d’haver aconseguit treure’s el carnet de conduir, va confessar públicament que encara no sentia massa confiança i que en cap cas s’atrevia a conduir per Madrid.

 

Tal era la seva por, que la ‘princesa del poble’ es va negar a entrar amb cotxe a l’interior del plató del programa de Telecinco, malgrat la insistència de tots els seus companys i les facilitats que li oferien des de ‘Sálvame’. De fet, es va arribar a enfadar, queixant-se perquè la seva vida era un reality show continu.